cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, May 17, 2012

Comrade Inn, Srinagar

Comrade INN
Rajbagh, Srinagar 190008
Kashmir (Jammu & Kashmir)
India
Phone:  +91-9419494949      
Fax:      +91-0194-2310175


You also can read a review about this hotel too here.. Comrade Inn
The hotel
The lobby and reception area.
 The LCD
Deluxe Room
 
Clean bathroom
Toiletries 
This is a great hotel which you will feel  like home.  And it wasabsolutely right and proven on my second nite. I met the owner of the hotel, Mr Sajid. Very warm person and friendly. . it really surprised me that the MD of the hotel personally addressed each guest. I havent had any experience like this in any hotel in Malaysia or Indonesia. This is a family business. They were very warm and friendly hosts.

The food also great even all were new to me. Never tasted before. The staffs were friendly and helpful and explained to me about the food. They love to smile.

Talking about room. It is a modern, spacious, clean, and neat. I love the second room which i stayed for the last nite, I stayed in this hotel for 5 nites.

In future if i come again i will stay in this hotel..I will not forget the moment i stayed here. Excellent hospitality and warmth. Highly recommended to all my friends from Malaysia.

28 comments:

  1. Yang penting, tandasnya ada paip untuk mencuci apa yang patut. Di Promenade, kakcik rasa macam nak tahan dari buang air je!

    ReplyDelete
  2. Saya rasa saya penah lalu hotel nie..byk ★★★★nie..kalo sy mampu, mmg saya akan pilih sini. :-)

    ReplyDelete
  3. cantik bilik hotel nya
    memang lena tidur nie tambah lak bila dah letih berjalan siang tu

    ReplyDelete
  4. wah owner sambut tetamu yer...gud service...best2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat sambut, layan, ajak makan sekali, sembang..mmg best.

      Delete
  5. Replies
    1. darling i dah balik dari Kashmir laaaaa... Tak baca ke..Ada 13 n3 pasal Kashmir tau.. hee

      Delete
  6. looks comfortable... this one yg 300 per nite tu? rayyan nak gi kena cari backpackers lahhh..haha..ada ke kat sana pon ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..

      back packer ada Rayyan. Akak dah cuba cakap dgn MFA..belum ada reply lagi. Dia lagi sibuk lepas Mama dia meninggal and now dank kawin pulak.. So tunggu yee..

      Delete
    2. Thanks kak yan tolong tanyakan terus orang Kashmir..hehe

      Delete
  7. cantiknyer kak.... mmg puas hati lah... dia nyer deco pun cantik... harga mmg berpatutan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULLILAH..akak pun happy duk sini.. best tu the hosts macam dah kenal lama...

      Delete
  8. waahhh... cun hotel ni.. hhmm, bila ni.. bila ni..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...yang bestnya Mulan, hosts dia tu.. boleh sembang2 dgn kita. Every nite lagii.. Akak naik kembong dgn teh.. heee..

      Anytimeeee..anytimeeeee...

      Delete
  9. bila yan story fasal host(owner) dia...
    berpadanlah dengan nama "comrade" tu..
    saya pasti yg pernah ke sini...akan kemari lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betul anim.. jadi dah mcm kenal bertahun. Baik sangat..

      Delete
  10. Arm chair dia cantik la
    Yang frame kayu tu!Ar

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh angkut bawak balik tu, sahih hanie angkut kan... hee

      Delete
  11. nampak dari luar mcm biasa2 jer.. tp dah masuk cantik.. sweet aje.. besar biliknya.. siap gated lg compound nye ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss.. luar mmg biasa2 je.. N alhadullilah dalam tu selesa sangat.

      Delete

cliks..cliks