cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, November 1, 2011

Scenic Beauty in Phuket - Phi phi Island.

Saja nak layan bijik mata.. Sebab rasa tak sabar sangat nak travel. Punya lah lama lagi nak jenjalan.. Feb 2012. Banyak bulan tu...So, saje je i tepek gamabr waktu kami g Phuket..
Phi Phi Island




Even we had bad experience in Phuket, the scenic beauty of it is undeniable. It is really beautiful.

25 comments:

  1. salam kak yan,

    wahhhhh bestnyer jln2 kt phuket,cantik sgt... suke2...
    dana nih bile lah ada rezeki dpt gi sana...

    p/s:tq sudi jenguk blog dana n tingglkan jejak...

    ReplyDelete
  2. Feb. nak gi mana tu Yan? Smoga sampai hajat Yan........ :)))

    ReplyDelete
  3. bla la sy dpt menjejakkan kaki ke sn ya? ;-)

    ReplyDelete
  4. nice view! pulau yg mnjadi idaman ramai :)

    ReplyDelete
  5. "pulau yg menjadi idaman para pasangan ni....cantik sangt pemandangan di sana.."

    ReplyDelete
  6. Memang best...la,kalu bawak rod mancen lagi bestt..!!...Tak nampak pun kat IKEA semalam...hehehe...tanya gak kat budak recept tu, dia kata tak nampak pun Kak Yan...

    ReplyDelete
  7. bestnyer akak, salu bleh pi jenjalan makan angin.. =)

    btw, lawala permandangan kat sana..
    tingin nk pi gak..

    ReplyDelete
  8. Tu taun lepas punya Dana...INSYALLAHHH..kalau kita ada passang niat, i believe u akan sampai..

    ReplyDelete
  9. Kak Ani, Feb nanti nak ke Bali. wt staffs.

    ReplyDelete
  10. INSYALLAH one fine day KhaiRin. Selalu2 lah jenguk AirAsia. Everyone can fly.heee

    ReplyDelete
  11. Shaaaaaa...

    lamanya tak jumpa sya...

    mmg seronok Sya. Tapi akak tak snorkeling ari tu..

    ReplyDelete
  12. Betul tu Pia.. G lah honeymong nanti. on anniversary.

    ReplyDelete
  13. Fadzli niii.. nak mancing kat Sg Dua je lah...

    Eh, hah kan akak dah cakap, sure dia tak nampak tu..heee.

    ReplyDelete
  14. dh lama teringin nk g sini..tgk gambar akak g sana pun dah puas... weee... i likee

    ReplyDelete
  15. Leily,

    every year p luar bawak staffs. Tu yg boleh jenjalan tuu..

    G lahh.. AirAsia can bring u there..hee

    ReplyDelete
  16. JH,

    memandang pun dah dapat pahala kan..

    ReplyDelete
  17. kak yan, dh pi phuket..krabi dh pegi blum?dr krabi pn bleh pegi phi phi island ni jgk kn..

    ReplyDelete
  18. Kalau lihat scenary photos memang menarik tapi bila flashback baca N3 yg bad experience hmm...geram juga. Yang kelakar dia sebut finish lain macam je bunyinya pinit hihi....

    ReplyDelete

cliks..cliks