cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, August 4, 2011

Ole - ole Gold Coast

NekCik sefamily barusan liburan sih ke Gold Coast Australia. I tak ingat lak the exact datenya. Tapi tak kesah lah, i cuma nak merakamkan rasa terima kasih pada depa sebab ingat kat i.(ingat ke atau kena ingatkan..heee..) Biasalah benda - benda yang i kecek bila orang buat lawatan luar negeri ni..hee.
Fridge Magnet dengan gambar depa sekeluarga (kurang sorang je kat situ)
Hubby dapat T.Shirt ni. Tapi tak berrapa nak muat, so jadi habuan i lah kan..
Dapat cincin gak..
Dapat Make up Mirror. Cantikk.
Ni yang i suka sangat. Fridge Magnet. Suka..suka..
Satu lagi yang i minat kumpul ialah Can Opener. So far i baru je ada 3 (Italy, Thailand, dan Australia). So, nak kena cari lagi nanti.
Last but not least, NekCik ada beli recipe book kat Gold Coast. Buat Bread Pudding. Sedapp..
Terima kasih buat NekCik sebab bagi banyak souvenir pada kami. Nanti kalau ke mana - mana lagi tu ingat - ingat kat i lah ya.

26 comments:

  1. Tanda ingatan tu yang penting, kan? :)

    ReplyDelete
  2. bestnye dpt mcm2...sha teringin g gold coast....kalau bajet ok, k.a.m.i plan nk g next year...ntahla...harapnye jd ler.. :)

    ReplyDelete
  3. betul tu kakcik. Now kalau saya trravel, saya hanya beli benda yg kecik2.bukannya apa senang nak bawak balik.

    ReplyDelete
  4. Sha,

    selagi belum ada 'handbag' tu, pegi lah ke mana2 pun. sure senang. nanti dah bit susah. belanja pun jadi besar.

    ReplyDelete
  5. ooohhh besstttt!

    tak dapat g tempat tu, dapat souvenier pun dah memadai kan kak...

    ReplyDelete
  6. asmlkm yan...

    sronoknya dpt ole..ole..berbaloi le buku resepi siap dah cuba resepinnya..rajin yan..

    ReplyDelete
  7. mmg cantik su. dah tepek kat fridge tu.

    ReplyDelete
  8. azlina,

    correction. tu my auntie yg buat..hee. i makan je.

    ReplyDelete
  9. bestnya dpt ole-ole dari gold coast..chik na suka mirror tu :-)

    ReplyDelete
  10. Chik Na,

    akka pun suka.doa boleh dapat banyak lagi..hee

    ReplyDelete
  11. bestnya yan
    tanda ingatan yg sungguh bermakna

    ReplyDelete
  12. Kalau ke OZ, mmg tak sah kalau tak bawak balik noughat nya..dapat tak kak?

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Yan

    yang paling tak tahan...gambar yg akhir tu...teliur dibutnya...he he

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    ReplyDelete
  14. Jelesnyer...bila kita nak pi ni kak yan? he he;)

    ReplyDelete
  15. mak aiiii, byknya hadiah akak dpt..paling jeles tgk FM ngan can opener tu...geram je tgk...huhu...

    ReplyDelete
  16. bila org bagi kita cenderahati tu tandanya org syg kat kita dan ingat kita....bestkannn.

    ReplyDelete
  17. wahh sekali dapat bukan main byknya.

    ReplyDelete
  18. wah macam2 ada...bertuah yan,ada yg sayang..

    ReplyDelete
  19. Assalam Sis muah..muah...muah..
    Sihat ker??? saya ingat akak nak kecek anak kola @ kanggerooo ker heheheh

    ReplyDelete
  20. bab FM tu..Orang jelessss....nak jugak...

    ReplyDelete

cliks..cliks