cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, July 6, 2017

Abang 'Imran dah 17 tahun...


Dah lama cerita ni terperam. 
better i N3 kan kat sini. 
sebagai ingatan nanti2. 

Simple cake by Chef CiJu. 
bukan cake pun.
this is brownies.
untuk simple celebration Abang 'Imran.
birthday ke 17. 
kejap je dah kan. 
masa berlalu terlalu pantas. 


sebenarnya birthday Abang 'Imran ni jatuh dalam bulan puasa. 
on last June 5, 2017. 
so memang tak ada lah nak makan2 besar..
lepas kami beriftar tu, terus je bagi brownies ni kat Abang 'Imran.


Berdua'a ya Abang 'Imran. 


siap ada mercun2 tu. 
Chef CiJu lah yang buat kan nya tu. 
Abang 'Imran memang suka brownies. 
So better buat brownies daripada cake kan. 
kalau cake sure tak habis dimakan. 


ALHAMDULILAH.. 
dah besar anak bujang ibu ni. 
muka pun dan berjerawat dah. 
Semoga anak ibu ni menjadi anak yang soleh.
May ALLAH bless u always. 
semoga terus success dalam hidup.
sejahtera dunia akhirat. 


Saje je masukkan di sini antara juadah berbuka kami.
Chef CiJu buat Mee Hoon Bandung. 
Mee Hoon nak makan cam tu je pun boleh, nak makan dengan kuah bandung pun boleh. 
ALHAMDULILAHHH. 

14 comments:

  1. alhamdulillah.. happy belated birthday =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILAHH..
      ibu pun N3 kan dah lambat. heeee

      Delete
  2. Alhamdulillah..
    semoga Abang 'Imran menjadi anak yg soleh..berjaya di dunia dan di akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amen ya rabbi.. mudah2an kan..
      thanks for the dua'a dear. ALLAH bless u too.

      Delete
  3. Tahun ni amek SPM lah ye.
    Semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo thanks for the dua'a.
      dia dah habis sekolah dah.
      habis O'level. maybe tak amik SPM kot.
      tinggal nak masuk college je..INSYALLAH...

      Delete
  4. Semoga Abang Imran (juga Abang Luqman dan Abang Irfan) berjaya di dunia dan sejahtera di akhirat.

    Aamiin Ya Rabbal Alamiin 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameennn... ameennn ya rabbi..
      thanks kakcik.. u too. to all the family.. ALLAH bless all of us.

      Delete
  5. Happy belated birthday abang imran. Kejap je dah besar. Cepat sungguh masa berlalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah..mcm2 boleh direcall perangai memasing masa kecik2. Jd rindu pulak.

      Delete
  6. Dah 17 mulalah nanti kita fikir umur 20 pulak kan. Saya anak umur 3 tahun pun dah fikir umur dia 20 nanti camnelah..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dah ada yang umur 20 Anis. hehe..

      macam2 peringkat dah rasa ni.

      yg paling kecik tu 12 thn 6 bulan.

      Delete
  7. Wah hapi belated besday abang imran. Semoga mnjadi anak yang soleh dah bahagiakan parents.
    Betul tu kak, sempena besday dia mestilah kena buat sumthing yang dia suka kan...takkan nak syok sendiri pulak...hahaha

    ReplyDelete

cliks..cliks