cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, September 18, 2011

New Collection at Jennys House

I kan memang suka accessories as i stated in this N3.. Especially cincin besar. LOVE ...Saksikan the latest collection. Tak tau kenapa this time i suka Rose Gold. Selalunya yang gold - gold ni i kureng sikit. More on white gold or silver.. Tukar selera sikit...i beli 3 bentuk..Sakann.

First
RM59. Cuma yang ni diamond kecik tu suka terttanggal. Nak kena pergi fix balik kat mana- mana nanti. Love the color and the stone.

Second
Bit rough for me lah. Rose Gold - RM55

Third.
Another Rose Gold. Feminine lah pulak. Bunga - bunga lagi. RM79

Tengok di jari i pulak ye...
Sesiapa berminat boleh singgah di Jennys House.

16 comments:

  1. heee... stone dia cantik kan kak..

    ReplyDelete
  2. erm.. sy suka yg square tu. tp bila kt jari akak nmpk flower tu lg cun. hehe.

    ReplyDelete
  3. Macam SEJIWA plak. I pun baru beli cincin besar batu kaler BIRU. hehehehe...

    I suka yang last sekali tu. Lawo beb!

    ReplyDelete
  4. Cyana,

    senang cite, sume cung lah kan?? hee

    ReplyDelete
  5. AA,

    kan i dah kata. Minat kita serupa..

    ReplyDelete
  6. Kakcik tak suka pakai cincin sebab kakcik ni jenis 'kasar'. Nanti habis tersangkut kat sana sini! :)

    ReplyDelete
  7. cantik3x...sunggh sesuai akk pakai...

    ReplyDelete
  8. Suka cincin ke3... nampak sweet aje :-)

    ReplyDelete
  9. hee..kakcik ni macam2 je. kalau cam tu pakai cincin belah rotan je.

    ReplyDelete
  10. cantik yg biru tu yan ..
    minat u same ngan I tau :)

    ReplyDelete
  11. Tq Ieda. Sama minat ye..ALHAMDULLILAH.

    Ieda,

    i cant log in to yr blog. Malware lah.

    ReplyDelete

cliks..cliks