cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, February 12, 2011

Nak pi COTI...Sapa nak ikutttt!!!!!

Since last week memang dah agak busy di kedai. Kan nak pegi berlibur..Almost a week bercutinya. Di kedai hanya temporary staffs yang tinggal. So, sebelum kami coti, kenalah brief itu, brief ini. Stocks kena penuh dan memacamlah. Dari Feb 15 hingga Feb 18 kami coti. Eh..nak ke mana ek???

Jom sapa nak ikut????. Alahhhh... pegi dekat - dekat je. Company trip sebagai appreciation and motivation to staffs and ourselves gak. Bawak staffs yang sudah membusykan diri waktu 'Back To School' last year. Ehh... nak ke mana ek???

Kitarang pegi, semua perempuan - perempuan.. Ramai anak dara. Kitarang je mak dara.. Kira kitarang pun termasuk anak dara gak lah nanti.. Lupa anak laki bila dah travel sama orang muda ni...he...Laa..nak ke mana ek???

Alahhh bukan jauh sangat pun. Kitarang nak ke Phuket je.. Nak sponsor ke Europe, tak mampu.. Takat dekat - dekat je lah... Since seven years ago my company mengamalkan company trip. Memula tu dalam negeri je. Melaka salah satunya..Then since 3 years ago, kitarang melangkau ke luar negeri lak.. First in 2009, kitarang ke Medan.
Di Samosir Island. (kalau tak silap - lupa dah)
in 2010 ke Jakarta . Tak lama cuma sehari semalam aja. Tapi puas lah jugak. I sempat jumpa my Indonesian frens lagi.
My Indonesian frens, Yanti, me, Vina, and Nabil
Dari Jakarta langsung kami ke Bandung in 2010 (boleh lah jeling di sini, dan sini.)
It is a must place to visit while visiting Bandung.
Favorite place. Rumah Mode. This shopping place yang tak puas i datang. Bukan pasal tak leh shopping, tapi pasal tak leh lepak kat surrounding nya.. Hujan.. Nanti pasti nak ke sini lagi. INSYALLAH.
dan kali ke tiga ni, kitarang akan ke Phuket. INSYALLAH. Doakan semoga perjalanan kami dipermudahkan. Selamat pergi dan selamat kembali... AMEEN..ada sesiapa nak kirim FM??? Heee.. itu je yang termampu i lakukan...

42 comments:

  1. salam kak yan,
    wahh happy nyerrrrrr........ semoga sentiasa bahagia lah ye

    ReplyDelete
  2. amboi kak...seronoknyer...

    yg gambar last tu, nampak bergaya sangat, mcm group persembahan;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak yan..

    waaahh....ke puket itu sudah bagus..hehhe...saya tak pernah lagi ke puket sana tu...mesti seronok kan??

    anyway..salam kenal kak yan..
    terima kasih sudi singgah blog sy

    ReplyDelete
  4. Salam Afida,

    hai maklumlah macam orang bujang. Sebenarnya akak nak tiru patung kat belakang tu..he..

    ReplyDelete
  5. Salam Amy,
    akak pun baru pertama kali nak ke sana. Tak tau cam ne lagi.

    akak thanks gak sal awak sudisinggah dan beri comment.

    ReplyDelete
  6. salam kakyan, best nyer nak ke puket. Saya tak sampai lagi kat sana. Harap2 semua nyer berjalan seperti yg dirancang..insyaallah.
    Happy Holiday

    ReplyDelete
  7. Ala..Kak Yan
    baru ingat nak drop by kat PAS minggu depan nanti...ingatkan nak jumpa Kak Yan..tak aperlah , belum ada rezeki yer...Kak, FM satu yer

    ReplyDelete
  8. Salam BSB,

    akak pun baru nak pegi ni.. Insyallah ok nanti.

    ReplyDelete
  9. Salam Gina,

    esok tak leh ke? Kalau hari Sabtu atau Ahad. Akak ok lah.. dekat dgn umah pun.

    ReplyDelete
  10. salam kak yan,
    inspired byk la dr blog kak yan,
    dr family...makan..travel..
    berhajat nak ikot..tp bila n kemana..hehehe..bestnyerr

    ReplyDelete
  11. Salam K Sharifah,

    jadi nanti akhir bulan Feb. 227, 28 hingga March 1.

    ReplyDelete
  12. Salam Dr..

    thanks. Alah.. kalau nak, cuba dekat2 dulu. Kalau nak ke luar nim style akak plan almost 6 months before, baru jalan.

    ReplyDelete
  13. nak itutttt..
    wah, besnyer pi makan angin..
    all girl out yer.. lg syok..
    shopping sampai lebam la kalo ghitew... hahahahah.. =)

    ReplyDelete
  14. Salam ♥Leily|Ummi Alya Husna♥,

    jommm... p cekat tempah airasia.
    tak nak lah sampai lebam. Takut balik nanti laki tak kenal..hee

    ReplyDelete
  15. kak, nak kirim fm.. boleh tambah koleksi kat peti sejuk.. heehee

    ReplyDelete
  16. INSYALLAH.. nnt akak beli kan.. Akak lupa ari tu ada lagi yg pesan. Tapi tak ingat siapa..Nnt tinggal kan phone num kat FB.

    ReplyDelete
  17. salam kak yan..
    amboiiii...bestnyer..nka jugak kirim fm tu..tak dpr gi, dpt kirim fm pun jadilah..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  18. sampai hati tinggal Alin..huahuahua...

    hehehe..byk syok mak dara gi jejalan ek

    ReplyDelete
  19. hamboi kak bestnya dpt jln2, nk jadi staff akk juga la..hehe

    psttt...nk FM juga ^_^

    ReplyDelete
  20. kak yan... best ya! lil' treatment seteah penat bekerja. yg best tu sbb gi ramai.. go women go!!! hehe

    asa gmbo yg last tu buat besar la...cun bangat.

    ReplyDelete
  21. bestnya jd staff kak yan ni..
    murah rezeki
    nak jadi boleh...^__^

    semoga kak yang dan all the staff
    selamat pergi dan pulang



    Jom baca: Menakutkan…Gambar Ini Menceritakan Segalanya..

    ReplyDelete
  22. Salam Nurkass,

    setahun sekali bawak staffs jenjalan.. Ok nnt akak belikan..INSYALLAH

    ReplyDelete
  23. Salam Alin.

    hee.. memang manyak syok lho..

    lupa itu anak laki lho..hee

    ReplyDelete
  24. Salam Syariza,

    alahh tak mampu nak bayar gaji kot..hee..

    ok nnt akak belikan ye..

    ReplyDelete
  25. Salam Cyana,

    gurlz time you... hee.. lupa anak laki tu..

    tu lah nak manja2 kan diri kat spa ke..

    alah gambar yg kat bawah sekali tu sebenarnya tak jelas. suruh org..

    ReplyDelete
  26. Salam Ati..
    ALHAMDULLILAH share rezeki dgb yang lain.. Seronok diarang makan angin.

    Thanks for the doanya ye..

    ReplyDelete
  27. amboi yan nampak muda dikelilingi anak2 dara...happy trip kat sana...

    ReplyDelete
  28. Salam K Sal,

    tu yang nampak muda je.. Yelah..Hati muda, org je yg dah tua..hee

    ReplyDelete
  29. Salam Azrina,

    tq..doakan kami semua selamat pergi dan selamat kembali..

    ReplyDelete
  30. aslmkm kak..bestnyer jenjln...jgn lpe ole2 ye...hihi...dil bru nk g kdai akk tringin nk jmpe akk..pe2 msg dil di fb ye...slmt bercoti....

    ReplyDelete
  31. seronoknya...jeles-jeles...selamat berlibur ya buk :)

    ReplyDelete
  32. Next time ye Bunga.. Bali next year in feb

    ReplyDelete
  33. Hi. Dil..INSYALLAH one day kita jumpa ye.

    ReplyDelete
  34. Alida, dah ada gift untuk u and FM gak.

    ReplyDelete
  35. Shikin, dah penat berlibur ni. pocketnya pun penat..

    ReplyDelete

cliks..cliks