cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, February 26, 2011

Ke mana????

Emmm... malasnya..

Malas nak buat luggages.

Just unpacked.

Now, nak kena buat lagi..

Kalau sebelum ni just for myself.

Now, nak kena buat for '3 Abdul'.

Hotel dah buat reservation.

Transportation dah arrange.

Itinerary dah tinjau - tinjau kat internet.

First time tiba di sini in 1988 with my best fren. Berdua je. ( in 1988 kira tempat ni still virgin).


EEhhhh.....Nak ke mana????

Adalahh.....hee.. TUNGGUUUU.....

Last time Ibu berjimba...

Now time anak - anak lak.. (anak - anak ponteng..hee - tak pe 2 hari tak sekolah, INSYALLAH tak bodoh..heee)

BUT Hubby tak ikut..

Tak jauh..

Dekat je..

See you soon.. I fly esok malam berempat beranak je.. Hubby tinggal..

CUBO TEKA....

36 comments:

  1. syayer taw kat mner,,,,langkawi,,,,btl kan,,,hikhikhik

    ReplyDelete
  2. amboi... siap fly-fly... tp dekat... gi kinabalu eh? ^_^

    ReplyDelete
  3. Mak aii kak yan..baru je balik bercuti nk pi lagi? hehe..

    errrrmmm...korea? hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Yan

    mukin duit kat phuket tu hari banyak lagi lebih....

    nak pergi kota singa keeee

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. As salam, Kalau betul dpt hadiah ker akak..heeeh2 rasa nyer akak nak g USS kat singapore kan?

    ReplyDelete
  6. nak pg mane lagi la kak yan kite ni..best betol asyik berjalan je..hehehe..=)

    ReplyDelete
  7. Kak Yan...sy teka Singapore.. ada Disneyland kan? hehe

    ReplyDelete
  8. Assalam Maz,


    sssshhhh!!!! hee..

    tunggu...

    ReplyDelete
  9. Assalam ejamaria,

    kinabalu??? eeemmm noooo...

    ReplyDelete
  10. Assalam Afida,

    ari tu mak bonda yg berjiimba, now kena bawak anak bonda lak berjimba..hee..

    Korea??? jauh tu...

    ReplyDelete
  11. Assalam Bro Rozali,

    duit baht dah lama abis. Tak leh pakai pun.. Tak perlu tukar wang jugak..heee

    ReplyDelete
  12. Assalam BSB,

    last year kan baru g singapore.. Nak adiah ke?? K lah.. boleh..tp harus tepat.

    ke mana ek??

    ReplyDelete
  13. Ye lah.. nak ke mana ye Nani??? jee...teka..

    ReplyDelete
  14. Assalam Cyana,

    tak larat lah nak ke Spore. Ari tu dah pegi.. ke mana ek??? heee

    ReplyDelete
  15. kly "fly" p jauhhh pun terasa "dekat" kak...

    ermmm...langkawi or kuching la kot... ;)

    ReplyDelete
  16. Sz, satu jawapan je.. tu dua.. cuba2.. ada hadiah kali ni..heee..

    ReplyDelete
  17. ahahaa...
    saya nak teka langkawi tapi QASEH dah teka kat atas nun...kuikui
    takpelah saya teka p KUCHING la kak.. ;)

    ReplyDelete
  18. waaa fly2 again ... happy oliday :)

    ReplyDelete
  19. Aik...baru balik berjalan dah berjalan lagi..???..Er..nak tanye, berJIMBA tu hape..???hehehe

    ReplyDelete
  20. Ni mesti g langkawi btl tak..saje rajin nak main2 teka..best la baru blk phuket jln lg...

    ReplyDelete
  21. hish. jalan lagi? best btol. nak ikotttttttttt

    hihi

    ReplyDelete
  22. wahhh k.yan..berjalan lagik..best gilerrr..enjoy hols..nanti letak gmbr lagik k:)

    ReplyDelete
  23. bestnyer akak jalan ngan 3 abdul without hubby...
    perghhh jalan je..
    cuba sesekali tu ajak saya pulak..hahaha..

    ReplyDelete
  24. assalam k.yan, kemana agaknya????
    toing toing

    ReplyDelete
  25. salam kak yan..
    patutlah senyap jek..gi bercuti lagi upenyer..take care..

    erkk..new zealand???australia???heheh..sabah or sarawak??makam mahsuri???

    ReplyDelete
  26. Assalam Fadzli,

    berjalan lah.. takan berlari kot.. BERJIMBA??? apa ek?? ntah???hee...

    ReplyDelete
  27. Assalam Alida,

    kita tunggu ye.. Hadiah dah mennati ni..hee

    ReplyDelete
  28. Mizz B,

    laa..lambat.. dah balik dah..

    ReplyDelete
  29. Assalam Ibuintan,

    kalau ke Penang saya lebih suka drive. At least selesa..

    ReplyDelete
  30. Assalam Maya,

    sat lagi no..Almost 800 pcs pic hee..

    ReplyDelete
  31. Assalam Doc,

    sebenarnya akak fly ber 3. Yg menanti di sana dah ada 10 org.. heee

    ReplyDelete
  32. Assalam Umiey,

    kemana ek???toing!!toing!!

    ReplyDelete
  33. Assalam Nurkass,

    alahhh.. akak nak satu jawapan. je.. apa2 pun tarikh dah tamat...tunggu ye pemenang nya..

    ReplyDelete

cliks..cliks