cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, January 5, 2018

Top 55 Blog Travel Malaysia 2017


Allahuakbar.
Macam tak percaya je.
Bukak blog tat sat, tgk ada bertambah comment on my recent N3.
Baca comment  ni


saje je screen shot besaq2.
meriak kejap. 
heeeee

Terkesima kejap Mak Bedah.
Biar betul kan.
Dalam 55 blog tu, blog Mak Bedah yg ke 18..
Eeeee.. tak caya lah..
Tak caya.
tengok bawah ni. 


top 55 tu. 


kann.. cam tak cayaaa laaa.
kalau kata tersenarai yang ke 40 pun i dah happy. 
ini yang ke 18 tu.. 
i terajin lah in 2017.
304 posts i yang menarik (kunun2 ler tu) sehingga tersenarai. 

kalau nak tau apa posts yang terpilih tu, tengok kat S I N I ye. 
actually my posts since long back lah yang termasuk dalam 304 posts tu. 
dan of coz post pasal Kashmir paling banyak. 

Semalam i kepenatan mengurus hal passport, tetiba hilang penat.
Itu lah rahasia ALLAH kan.
Apa2 pun i sangat terharu dan bersyukur. 
Wallahi, i menulis blog bukan nak cari duit, tapi nak share je.
And i just love writing.
Tak ada bakat jadi penulis novel. 
Sekedar coretan2 pengalaman tu boleh lah.
Makin semangat i nak menulis.
Berkat galakan my silent readers gak. 
Thanks a lot love..
Macam pembukak tahun 2018 pulak lah ni.
And i baru je renewed my passport yg dah kira expired this coming July 3, 2018.
Tunggu ye tengok i nak ke mana soon..


disuruh letakkan badge ni kat blog. 
ehhh..  i letak lah kannn.
bagi semangat lagi. 
jadi pemangkin gitu.. 

ALHAMDULILAH YA RABBBB.

those yang nak tengok siapa lagi yang tersenarai, boleh refer this blog. 

29 comments:

  1. salam..kita tukar bloglist ye..saya dah letak blog anda dalam blog saya. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam brother.
      saya rasa macam dah pernah letak dulu. tak pe.. saya letak balik. heeeeeee
      congrats brother.

      Delete
  2. Tahniah..alhamdulillah penat menulis ada jgk yg appreciate..bkn sng nk masuk list ni..no 18 lak tu..keep it up

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear..never thot lah..insyallah will keep writing.

      Delete
  3. Tahniah kak yan, lepas ni harap kak yan selalu rajin tulis blog...
    Saya ni suka baca entry kak yan, lg2 kalau ada gambar makanan, haha ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear.. harap2 lah kan.. insyallah akan tetap menulis.

      Delete
  4. Wah...Tahniah Yan...

    Teruskan menulis dan berkongsi pengalaman. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak.cam tak caya je. Sy menulis ikut dan je. But alhamdullilah.

      Delete
  5. Tahniah kak yan kerana masuk list..terima kasih kepada blogger rahsia melancong kerana rajin buat reasearch dan cari info utk d masukkan dlm list top tu..sbb ramai lg yg tulis blog berkaitan travel so kalau masuk lost tu mmg blog ngeTOP la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lah JM..akak pun sgt tak sangka..mmg ramai sgt lg yg tulis pasal travel ni. Tp tu lah..kira bersyukur lah tersenarai kan..

      Delete
  6. Tahniah Kak!

    Saya pembaca baru pun amat seronok baca perkongsian pengalaman kak.

    Terima kasih tinggal jejak dapat berkenalan dengan kak.

    Teringin juga pergi Kashmir ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo thanks dear.
      saje suka2 menulis.. nak share pengalaman gitu.

      moh ler ke Kashmir.. mmg best sangat.

      Delete
  7. tahniah kak... moga pasni bertambah rajin update blog esp psl jln2 ;-)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak.. kita memang suka2 ja menulis minat hehe.. by the way CT suka baca blog akak santai santai. happy new yearrr <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. saje suka2 menulis.. share pengalaman kan..
      awak pun sama.. santai2 je.

      Delete
  9. The menu is small The wine list is interesting, and overall it's about ten times classier than any other joint on Indomunch. wing zone nj

    ReplyDelete

cliks..cliks