cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, April 5, 2012

Makan reramai sebelum i fly...

Well, i make this N3 as auto publish. Maybe masa ni i still kat airport waiting to be transfered for the next flight. Tomorrow u will know where m i. Tunggu yeee..Ok lah i nak cerita pasal hal sebelum i fly semalam. Selalunya memang kitarang akan bawak family eat out sebelum kitarang ke mana - mana. Hubby pun macam tu gak.. So semalam lepas fetched anak - anak dari sekolah, terus singgah Plaza Masalam. i lapar sebenarnya. Terus ajak depa makan kat Subways. Jom tengok kitarang makan apa ni..
 Pilihan Abang Luqman.
 Abang 'Imran
 Abang Irfan punya..
 Berbahagia semua bila tiba bab makan..
Then malam pulak, Hubby  called on the way back.. Tanya dah makan ke belum. Ingat nak eat out. Tapi i rasa malas. So, Hubby pun called PIZZA HUT. Kami memang tak pernah makan Pizza Hut. Cuma makan Domino's jee...Jom tengokkk..
 Ordered ni...
 Ini..
 Dan yang ini free...
 Beli ini dua sets. 
 Ayam ni lah yang Hubby suka sangat... So ordered 2 sets gak.
Seronok sangat depa... Tetiba i miss all of them.. (ini belum pegi lagi ni.) Anyway.. i will be back on April 12.  Insyalllah.. Dua'a internet ok di sana. So, boleh lah kita beronline lagi.. Chau... I nak cuba lelap kan mata... 

18 comments:

  1. Assalam kak, Nak pergi mana tu??..byk kali try nak masuk blog akak hari tu tak lepas hari baru ok tapi akak lak dah terbang..hehe apapun semoga perjalanan akak selamat pergi dan selamat kembali ya..take care:)

    ReplyDelete
  2. Semoga selamat pergi dan balik yee...
    Selamat bercutii...

    ReplyDelete
  3. Mesti banyak cerita dan gambar nanti. :)

    ReplyDelete
  4. yummmm..alhamdulillah semua kan..nanti di sana share la food dia org pula..:))

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti Yan..elele...kashmir la tu...hehe...
    ni link blog baru I ...yg lama dah digodam...tak boleh sign in...:)

    ReplyDelete
  6. lama tu bercuti .. negara mana Yan pergi kali ni? tak sabar nak baca next N3

    ReplyDelete
  7. wah ..meriah semua makanan tu kak yan

    semoga selamat pergi dan pulang
    appy holiday :)

    ReplyDelete
  8. selamat pergi dan balik akak
    makan2 yg menyelerakan ! .. sure rindukan mereka nanti kan akak .. ;)

    ReplyDelete
  9. kasi anak2 happy2 dulu sebelum mak dia happy holiday ye....hehehe....Hv a safe journey, Yan!

    ReplyDelete
  10. mas pun suka makan subway...suka sbb rotinya yg sedap lepas tu kita boleh isi mcm2 dlm tu. Sedap2....

    antara domino dan pizza hut, mas pilih domino. Tapi kan sesekali layan pizza hut pun sedap gak hihihi

    sonok tgk anak2 ceria bila time makan.

    ReplyDelete
  11. lama tak lyn subway ngn pizza hut... skrg sibuk duk lyn dominos je...

    selamat berjln2 ye kak....

    ReplyDelete
  12. "salam kak yan...amboi bestnya makan2 anak beranak...macam2 diorang oder tu..oklah hepi fly lah yer..nanti share2 citer kat sana pulak ngan kitaorng..."

    ReplyDelete

cliks..cliks