cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, November 1, 2010

Dia datang, dan pergi lagi..

Khamis lalu, me, Soria, Sabariah met Aisyah, one of my fren yang pernah i cite kan dulu dalam N3 ni and lunch together. Sad to know that she decided to migrate to Doha, Qatar today. Baru je jumpa kurang lebih 4 bulan setelah lost contact almost 2 or 3 years, tup.. tup.. dia kata nak ke Doha.. Maybe for good. Sedih nya.. Tak ada lagi tukang massage i..So, kami sempat berjumpa dan lunch bersama - sama sebelum dia fly.. So, i just nak menyimpan memory with her kat sini..

Sempat touch up sebelum posing..heee...
I m gonna miz u....
We met our new fren, Nani..
INSYALLAH ada rezeki jumpa lagi.. Or mana tau, ada rezeki i travel ke Qatar ada lah free accommodation atau makan free..heee.. Hope the best for her. Kami di sini mendoakan yang terbaik buat AISYAH.. We all love you.. Pesanan untuk Aisyah.. kalau dapat tangkap Pak Arab, tangkap yang betul - betul loaded.. Peergghhh!! Boleh i tumpang sekaki..heeee....GUD LUCK dear...


14 comments:

  1. Wahhh sempat gak pesan soh tangkap Arab loaded yerrr... hehehehe
    Kalu dapat yg loaded tapi baik takper, tapi banyak dah dok dengar Arab ni banyak yang kaki control dan kaki pukul.

    Moga yg terbaik utk your friend...

    ReplyDelete
  2. YA ALLAH Azie,

    cerita ni tak abis lagi..haa..haa.. cam ne leh jadi cam ne.. tah.. i kena update balik N3 ni...

    ReplyDelete
  3. Dolu2 teringin gak nak kerja kat Brunai tapi at last tersangkut kat PJ jer.

    ReplyDelete
  4. Uik YAN, sori I salah faham yer... ampun.

    ReplyDelete
  5. salam..
    aduhai seronoknya
    jumpa kawan2 lama ye..
    friendship forever..!

    ReplyDelete
  6. BSB, org migrate ni selalunya rezeki murah. My uncle dr Brunei, then now kat Aussie.Dah beli rumah kat sana pun. Rezeki memasing kan..

    ReplyDelete
  7. salam,
    begitulah lumrah kehidupan. sentiasa dtg dan pergi dan sahabat sejati kekal di hati...

    p/s- kalau dpt pak arab yg betul2 kaya, saya pun nak tumpang sekaki ek? he3

    ReplyDelete
  8. Salam Azie,

    technical prob lah tu..tp tak kesah lah..i mmg suruh dia tangkap pak arab.. hee.. pal arab baik lah kan...

    ReplyDelete
  9. Salam Zulkbo,
    i ni jenis suka berkawan. tp yg ni lama dah lost contact, then br jumpa dah pegi lagi.. tu yg sedihh...Jauh lak tu

    ReplyDelete
  10. Salam Piewahid..

    betul tu. payah nak dapat yg betul2 baik..

    I setuju dgn u.. Boleh kita jenjalan sana..

    ReplyDelete
  11. salam kak yan,

    sekarang ni ramai juga orang kita yang berhijrah disana ye, maybe peluang pekerjaan terbuka luas dan gaji yg mahal kot.

    ReplyDelete
  12. Salam Ati,

    memang pun.. Peluang banyak..Gaji banyak tapo harus banyak berkorban juga....

    i ni br lepas tgk gambar2 dia sblm fly.. menangis i tgk gambar2 dia dgn anak2.. pengorbanan.. Anak2 jauh dr mummy diarang

    ReplyDelete
  13. wahhh bestnya berhijrah kt negara org...

    ReplyDelete
  14. Salam Umiey,

    ye ke best..mana kita tau kan.. maybe best maybe tak

    ReplyDelete

cliks..cliks