cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, May 29, 2013

Most Powerful Photos

Just to enjoy.. and wanna share..

two men stand on the edge of their partially destroyed  apartment in Haitian capital of Port-au-Prince.   Partially destroyed mann.. do you think you still wanna be there and enjoy the moment???
Boat sits atop a house in post-tsunami Japan.   ALLAHU AKBAR.. anything can happen with ALLAH's will. 
dust storm gathers over Pheonix, Arizona.     Scary!!!! mintak dijauhkanlah dari menempuh keadaan sebegini..
Doctors examine a malnourished child just hours before death in Kenyan field hospital. So sad..
A stuntman collects rupees fron onlookers while riding in Indian's Wall of Death. this is life.. 
Princess Juliana International Airport in St-Marteen.  Boleh jadi 'budek'  (pekak) kalau tiap hari ada kat bawah ni..

Natural walkway in Maldives.    What's in your mind? what happen kalau tiba kat tengah tu, tetiba air naik.. and you dont know how to swim.. 

Morning from Bora Bora..   Ok lahh.. malas nak fikir banyak - banyak.. jom enjoy our breakfast.. Walla weiii.. bila nak sampai sini ek???INSYALLAHH..

26 comments:

  1. Assalamualaikum kak, allahuakbar.. subhanallah. menakutkan .. minta dijauhkannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. mudah2an kita tak menempuh keadaan yg sebegini..mintak yg elok2 dari ALLAH..

      Delete
  2. sy sebenarnya mengidam nk pergi ke airport tu..tp dpt kt batu maung penang pn ckp la hehehehe

    ReplyDelete
  3. sangat cantikkk maldives dan bora-bora tu

    ReplyDelete
  4. wow...kebesaran ALLAH...rietta xmampu nk tgk kemusnahan rumah sndiri camtu...rietta xcukup kuat...hours before he /she past away? tpi mta dia masih ada cahaya...sedeynyee...ooo xnak, p sna...kang kapal tobang landing atas rietta...kang klu air laut nek cmne...rietta is not a good swimmer...bora bora? bfast? nak nak...hehehe...

    psss...hopefully NUTOX works for me...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee..heeee...akak pun banyak tak sanggup..just sanggup pi bora2 je..heeee


      P/s: nnt kasik tau ye...

      Delete
  5. Gambar yang last tu buat hati ini sgt teruja.

    Minta dijauhkan benda buruk ye kak.

    ReplyDelete
  6. Gambar last kat bora2 tu tenang je. But tgk gmbr malnutrition kid tu sedih sgt.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. yang last sekali lah kan.. yang lain, sungguh menyedihkan dan menakutkan..

      Delete
  8. Askm. Thanks for sharing those pictures.. Outstanding ones!

    ReplyDelete
  9. Kak Yan saya pernah tengok kapal atas bumbung rumah kat Aceh sebab Tsunami juga...

    ReplyDelete
  10. KAPAL TERBANG TU TERLAMPAU RENDAH.. MACAM GAMBAR EDIT JE SAYA RASA.. BAYANG-BAYANG KAPAL TERBANG PUN TAK SELAREI DENGAN BAYANG-BAYANG ORANG YANG BERADA DI SITU.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe maybe not. i also tak tau.. but just imagine rumah yang dekat dgn area airport ni. sakit telinga sentiasa..

      Delete
  11. gmbr bby malnourished tu sgt2 la sedihhhh...

    ReplyDelete

cliks..cliks