cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, November 16, 2012

New Product From Secret Recipe - Turkish Indulgence..

Dah minum petang? i just did.. sebenarnya skipped lunch terus makan crab meat wrap. but i bukan nak   story pasal wrap ni. i nak cerita pasal cake. We did our groceries at Giant SACC last Sunday.. jenuh kaki mencari barang. 2 trolley sudah ditarik. Sebelum balik sempat pulak mengopi.. rasa gian nak minum kat Secret Recipe. 
My Iced  Cappuccino.. yang ada whipped cream tu,, Chef CiJu punya..huuuhhh..legaaaa..
tak kan nak minum je kan.. well jengah kat cake tu, macam teringin Butter Scotch. habis lah pulak.. then one waiter ni suggested us, their new product. TURKISH INDULGENCE..eeeemmmm y not.
 alamakkkk.... diet???? kita letak tepi dulu... usah layer by layer.. MASYALLAHHHH...
bottom layer dia tu superb. ada marshmallow, ada nuts, ada jelly, ada cooking chocolate. 
nampak marshmallow.. masa makan teringat kat 3 abduls kat rumah.. well, another one slice to take away... goshhhhh..i tell you, SEDAP.. those yang memang suka cake, u will enjoy it.  gi lah SECRET RECIPE... 
happy weekend yeee... malam ni nak gi kenduri di Ijok.  saudara Hubby baru je meninggal.. sekelip mata hilang. semoga arwah dicucuri rahmat. INSYALLAH..

44 comments:

  1. nak kena try ni.. layer dia mengancam diet:)

    ReplyDelete
  2. hmmm...

    saya cheat diet demi sepotong turkish indulgence ni kire ok je kan kan? sepotonggg aje. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. gb...akak lulus kan. cheating dpt approval..heeee

      Delete
  3. Replies
    1. bukan takat nampak je sedap..mmg amat sedap..

      Delete
  4. masyaallah sy tergoda! akan terjah secret secepatnya nih..

    ReplyDelete
  5. Mak oi kak yan!!! Sgt rich! Enak banget nih. Tp x suke beno klu manis2 sgt. Pening kepale dibuatnye. Tu nasib baik la. Klu tak, mau lebar pintu sy nih. Huhuhuhu. Tp ape2 pon akan dicoba. Sbb SR nye cake mmg besh2! Bole masuk la

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah namanya cake dear.. hee. tapi part atas tu tak le manis sangat.. bawah tu ye.. agak manis with marshmallow and jelly.

      Delete
  6. emm sedap tu semalam pergi tak perasan pulak.. amik cok indulgent ja..

    ReplyDelete
  7. sedap! kami dh makan berulang kali...suka la tp tang jelly tu mas tolak ke tepi, x tau kenapa kureng suka dgn rasanya, yg lain sy bedal je hihihi amani pun suka tp xleh mkn byk2 sbb manissss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak yg tu yang paling akak suka..esp tang nuts nya..

      Delete
  8. kak yan....sayes....mlm nie poi cari kat secret recipe tu....... nampak mcm marveles sangat topping dia dgn pistachio nut tu......
    tapi bottom dia mesti manis kan......

    ReplyDelete
  9. goshhh menangis tengok ni, harus saya nak ke SR lepas ni.

    ReplyDelete
  10. tengok pun dah terliur. kacang2nya ...wah kecur air liur

    ReplyDelete
  11. Alamak...i mmg suka kek...tak cukup sepotong ni...hehee
    Glad u enjoy ur outing ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i depend on.type og cake..kalau ada nuts and chocolate mmg suka.

      Delete
  12. Replies
    1. alaaaaa sowiii..lupa wishhhh..awat tak.remind kan. heee

      Delete
  13. kalau ke `SR` mama mesti tapau `carrot cake`..ni kek kesukaan mama.. ;)

    ReplyDelete
  14. Dalam suka ada duka di hujung cerita...

    ReplyDelete
  15. yummiehhhhhhhhh..... habislah diett..hahaha

    ReplyDelete
  16. Ala ala Turkiye !!!!kna pekena ngan baklava...

    ReplyDelete

cliks..cliks