cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, November 16, 2012

My Miss Photogenic at The Garden, Mid Valley

Miss Photogenic?? Bukan beauty contest ye..i just love taking pictures of my little niece. she's the second niece to me. and also calls me IBU. i pun macam perasan lah ada daughter. tak pe, tumpang kasih.. ok ok cite about this gurl. masa memula balik, memang tak rapat dengan kitarang. but now, kita yang tak terlayan dia. pot pet je mulut dia. non stop.. stop tidur je kot..saje i nak load all the pictures that i took while we went for outing quite some times ago.. 
suka bergambar dan memang pandai acting. panggil je nama, dia smile, and i clicked. 
di sini pun.
orang nak beli sushi, dia posing....
 penat nak layan, jom masuk The Garden.
nampak tangga cantik, snapped lagi,
kot ni lak...
aduiii.. ponek den.. kita duduk dulu
sambil dengar bunyi piano..dan terus ordered......
mine, i forgot the name since this was long time ago. forgottt..
CiRah punya, kena minum chocolate....
 tak leh minum coffee macam Chef CiJu punya niiii..
 so cute rite..
 CiRah punya..
 mine.. 
 Chef CiJu punya..
My Mommy punya.. more on fish..
ehhhh..sambung lah yeeee.....
posing lagi. masa ni singgah nak beli baju baby. Tisya tiba malam, so maybe bali Johor, bit late gak..tengok lah tu sampai terduduk - duduk..Penat sudah.. kena balik dah..
tengok je mata sekecik ni.. dah menangantuk sangat tu..
sambil waiting the rest siap bershopping, me, Chef CiJu and Tishya makan dulul....heeekitarang pekena Laksa Penang.. Sedap gak just me tak suka terlalu pedas. 
at but not leastt...boleh???
******************************************
Volume 7, Book 69, Number 483 :
Narrated by Anas
I heard from Allah's Apostle a narration which none other than I will narrate to you. The Prophet, said, "From among the portents of the Hour are the following: General ignorance (in religious affairs) will prevail, (religious) knowledge will decrease, illegal sexual intercourse will prevail, alcoholic drinks will be drunk (in abundance), men will decrease and women will increase so much so that for every fifty women there will be one man to look after them."

30 comments:

  1. Cute.. Mcm auntie dia ler.. Heheh. Part duduk tu mmg la 'melabuhkan punggung' nama dia.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke auntie dia lebih cute lagi. heee.. cute2 dah tuek..

      Delete
  2. kita ni yg takde anak dara kat rumah yan, memang suka sangat tengok "gegel" ni. geram tengok baju, tengok aksesori dia kalau keluar ronda shopping.heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu anim.. i also boleh gila membelk2 benda2 tu. kalau dulu i buat tak kesah sangat takat beli sikit2 sebab ada sorang. but since this girl dah ada sama, mmg tak leh tgk, sure belikan. geram memang..

      Delete
  3. Budak umur cenggini memang cute dan comel sangat! Pakai gaun, sepit rambut, reben, kasut warna terang... Oh memang photogenic habis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya lah kann. baju yg dia pakai tu pun i beli kan. suka sangat tau..

      Delete
  4. mmg comei tisya... suke sgt tgk bdk2 pakai dress gitu... oh, terus rasa nk anak pempuan sorang hehehe... tgk menu akak nih pg2 bt perut lapar je... dhla lum bfast nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye lah.. awak leh pulun lagi.. sian boboy tu sorang2 kan.. nak teman. heee..

      Delete
  5. As salam Kak Yan,

    Cute! Ala Marya pun nak ada gegirl cute gini gak! :)

    All the foods aduhai...yummy! Yummy! Laksa penang...esok nak buat lah...huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...nak cam gini gak yee.. YA ALLAHHH mulut dia macam bertih jagung u know..

      Delete
  6. comelnya dia... dak pompuan gitu ler pantang klik lenser mesti possing...sgt comel!
    suka mkn laksa kt mv tu tp rasanya skrg ni dh x sedap mcm sebelum ni..pedas sgt la :)

    ReplyDelete
  7. Tengok gigurl ni memeng comeykan...beli baju pun sedap je memilih utk dia org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah. masa anak2 dulu tak lah beriya2. now macam i lak mak dia. hee

      Delete
  8. budak pompuan memang pandai bergaya kan kak yan..comel betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. anak2 akak yg lelaki pun kemain pandai acting. hee

      Delete
  9. Salam K Yan

    Dalam2 mengantuk tu pun dia masih mammpu tersenyum untuk memenuhi permintaan auntie dia nak clik kamera tu.....ahaks....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. tu lahh.. pantang cakap je, terus ready..

      Delete
  10. Amboi comelnya anak dara ni..pandai sungguh bergaya...

    ReplyDelete
  11. comel nyer dia.... siap gaun bunga bunga..........bergaya.....

    ReplyDelete
  12. suka betul your niece berposing, kene je gaya pulak tu...cantik comei

    ReplyDelete
  13. memang fotogenik..kecil2 dah pandai bergaya..comel sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg tak berhenti nak amik gambar dia tu.. pantang panggil, ready dah dia senyum..

      Delete

cliks..cliks