cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, November 28, 2012

Metrojaya Sale on Nov 28 - Dec 2, 2012

Announcement!!!!..Metrojaya ada buat SALE.. Big Sale as usual. I memang member. Ingat this time memang nak kena jengah. Usually i missed. Macam - macam hal ada.. Ok guysss... Jommmm!!!!

Satu lagi SALE.. TRIUMPH... memang i suka.. dah memakai  since i was 14 years old. tak pernah tukar brand lain.. pengguna setia.. Jom ramai - ramai.....
Tapi bershopping dengan berhemah ye... INGATAN for me too.. heee...

30 comments:

  1. da gaji..kita soppinggg pulak..yeyyy..hehehe..

    ReplyDelete
  2. i jarang sgt gi metrojaya ni.. tak taulah nape..heheh.. i lagik suka gi jusco..kekekek.. tapi tapiiii..menengokkan sales triumph tu terus rasa nak gi hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jomm teman akak ke sana.. dekat dah dengan rumah akak ni.

      Delete
  3. saya penah keje kat metrojaya kak... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak suka metrojaya ni sebab dia banyak vouchers. kan..

      Delete
  4. TQ share info..Insyallah kalau ada masa nak gak gi terjah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom reramai buang duit. heeee..alahh beli mana teringin lah kann..

      Delete
  5. bawa duit banyak2 ...terapi jiwa kekdahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. tapiiii.. akak dah kering niii. kan baru balik travel wt the family.. huu..huuu

      Delete
  6. sy cintakan metrojaya sbb banyak siza sy :)
    bestnya ada sale..teringin jugak nak kesitu kalau ada rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jommm... memang akak tetap suka metrojaya even now dah sign up dgn parkson..

      Delete
  7. metrojayatu selalu best.. kawan akak selalu amek cuti sebab nak pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ye ke.. sampai cam tu. heee.. yg penting enjoy kann.

      Delete
  8. kak yan, sy tunggu cerita dr chefjiju tu..hehe.. memang pakai passport ke? oktober lepas, sy guna ic boleh, kak..

    ReplyDelete
  9. dulu ada gi jugak sale kat stadium tu...ya allah, sesak gila! Org malaysia mmg kaki shopping! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lah.. sesak sana sini..

      termasuk awak lah kannn.heee

      Delete
  10. Sediakan fulusnya aje kalau terasa betul-betul nak shopping. Metrojaya JB ni senyap aje tak ada offer pun..

    ReplyDelete
  11. Takott!!..gaji lambat lagihhh psl arituh dpt 2 bulan dekat2.. Huhu

    ReplyDelete
  12. apa lagi kak yan......
    jom serbu...he3.....tapi remy pi cuci mata aje la......he3

    ReplyDelete
  13. yan, promote metrojaya ni ada share ke? heeee

    ReplyDelete
  14. Apa lagi..serbuuuuuuuuuuuuuuuuuuu//hehehehehhe

    ReplyDelete

cliks..cliks