cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, January 3, 2012

TEFAL at Carrefour..

Ingat  tak   lagi i  ada   cakap yang nak    cari  TEFAL kat    Carrefour in this N3. N3   i  s h o p p i n g   d e n g a n   A b a n g   L u q m a n   d i  M i d  V a l l e y. So last weekend i went there with Chef CiJu and CiTi. Memang aimed nak beli lah sambil CiTi nak beli barang dapur. 
Ni lah yang dioffer di situ... Just this patterns. I thot banyak patterns lahh.. 
 Macam yang ni ke..
 or yang ni ke...Yang ni tak ada discount.. Pandai depa nii..
 Tapi bila Chef CiJu dah pegang pot tu, i ambik je lah.. We took pot and frying pan. Pot tu dalam RM 125.90 dan frying pan tu dalam RM74.90.
 Chef CiJu menyambil pulak dengan benda - benda ni.. Layan je lahhh.. lagi pun just RM10 each... Ok lah tuu..
 I thot she just took the pot and frying pan tu. Tapiii..banyak pulak disambar nya..Minyak segala minyak lah..
Tu dia frying pan yang kitarang beli.. Suka guna TEFAL ni.. Selalunya beli kat METROJAYA or LIVING QUARTERS. Well takat 10% lah.. So frens, u can enjoy the 50 % discount kat Carrefour.. Ok lah kalau takat nak masak sayur air tu..heeee....
***********************************************************************
Narrated by Abu Huraira
The Prophet said, "If a woman gives something (i.e. in charity) from her husband's earnings without his permission, she will get half his reward."
Hadith Sahih Al Bukhari 



21 comments:

  1. takyah p beli kat langkawi kan kak..heeee

    ReplyDelete
  2. betul tu Suzi. nak mengangkot tu yang lemah..

    ReplyDelete
  3. meriahnya frying pan..

    akak pun suka buat koleksi frying pan ni kat rumah..senang,boleh guna memacam..

    akak cuba buat roti jala, tosai,cepati pakai ni..

    ReplyDelete
  4. memang meriah kak.. selalunya barangan saya tak ada merah.. cuma yg ni je..

    roti jala mmg senang buat pakai ni..tak payah guna minyak lagi..

    ReplyDelete
  5. kat rumah saya xde pon tefal2 ni. guna yg biasa2 je. janji masak. hihihi

    ReplyDelete
  6. Tefal ~ mahal tapi berkualiti. Berbaloi-baloi, kan.

    ReplyDelete
  7. i like...!!! tapi kerteh takde k4... tunggu yg kat rumah ni kena belasah abis2 dulu la..

    ReplyDelete
  8. kalau masa sale x payah gi langkawi...kt mana2 semenanjung murah gak.

    ReplyDelete
  9. senang amik pan yg jenis dalm cam tu kan..nak grg apa2 pon x yah takut tumpah2 lagi

    ReplyDelete
  10. banyak pilihan dan murah juga kan kak ;)

    ReplyDelete
  11. Betul tu Lya.. kalau ada yg mahal pun tapi tak suka masak pun tak guna gak..

    ReplyDelete
  12. betul tu Ella. Lagipun i ni jenis suka beli kan aje.. Tukang masak mintak yang dia berkenan lah.

    ReplyDelete
  13. Mulan,

    dun worry nnt2 tu sure ada sale punya..

    ReplyDelete
  14. Betul tu Kak Ani.. CUma kalau visit Langkawi tu berbaloi gak membeli..

    ReplyDelete
  15. Betul tu Syariza. Adik akak tu suka yg cam tu.. Ada 3 dah macam tu.. Ikut je lahh..

    ReplyDelete
  16. sm la sy..kdg2 jd hiasan je lps beli sbb syg nk guna hehehe

    ReplyDelete
  17. sayang lah KhaiRin kalau tak guna.. Pakai je lahh..

    ReplyDelete
  18. sy pon mmg pakai tefal. tp, bukannyer beli rega biasa tp masa ada clearance sale... kalo ader nnti sy war2kan pd ahkak yan yea?

    ReplyDelete
  19. tefal mmg best, tahan lasak, berbaloi2 beli...

    ReplyDelete
  20. Akak ni carrefour mana....semua carrefour ada disc utk Tefal ni ke.

    ReplyDelete

cliks..cliks