cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, January 1, 2012

Aksi Terlampau di Tengah Sawah Padi.

Hee.. sorry ye .. Tajuk terlampau...Bayang kan lah tengah panas - panas tu depa beraksi.. 









Love all the pics here... Ini lah kami sepupu sepapat.. Pak sedara sama gak.. I tukang snap.. Enjoy the moments. Kejadian berlaku di Sawah Sempadan, Tanjung Karang, Selangor.
**************************************************************

Narrated by Abu Huraira
The Ansar said to the Prophet "Distribute the date palm trees between us and our emigrant brothers." He replied, "No." The Ansar said (to the emigrants), "Look after the trees (water and watch them) and share the fruits with us." The emigrants said, "We listen and obey."

Hadith Sahih Al Bukhari. 

13 comments:

  1. Cantik gambarnya..Selamat Tahun baru kak..

    ReplyDelete
  2. Tak pe..panas2 pun janji ceriaaa!
    Suka tgk kehijauan pemandangan..cantik!

    Selamat Tahun 2012 kak..
    Moga sentiasa kita diberkatiNya..Amin

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yan

    memang tenang fikiran bila lalu dekat Tanjung Karang tu... lebih2 lagi bila musim padi menguning

    Selamat Tahun Baru 2012

    ReplyDelete
  4. ekekek janji happy ..
    risau saya akak .. risau ada pacat ekekek

    ReplyDelete
  5. Konpem terlampau, terlampau panas, kehkehkeh! Best nampak hepi ja semua orang dalam gambar tu :)

    ReplyDelete
  6. Memang gempak tajuk entry Yan ni. Memang terlampau pun ....terlampau panas hehehe..asalkan semua happy Yan

    ReplyDelete
  7. beautiful..!!!! pics & model2 semua tu..!! love the hijau2 sawah..

    ReplyDelete
  8. pemandangan sawah yg cukup cantik. happy new year dari saya sekeluarga

    ReplyDelete
  9. feel cam ala2 citer ombak ngan cun plak bila tgk gambo sawah padi ni...cantik menghijau je..

    ReplyDelete
  10. bestnya kak yan....
    Lokasi pengambaran darama & filem nie.
    Bila lah gaknya saya nak berfotogenit kat sawah bendang ehhh

    ReplyDelete
  11. sy kat jabatan pertanian ni ari2 bergelumang ngan padi-padi-padi.. heheheh..
    kl dulu, tanjung karang tu staff kat opis sy slalu gak pegi wat inspektorat, tp skrg jrg dh..

    btw,
    selamat tahun baru kak yan..
    semoga thn ni lebih baik dr thn seblomnyer okes...

    ReplyDelete
  12. Assalam yan..sawah sempadan?..rindu ngan tanjung karang..

    ReplyDelete
  13. kakyan... bestnyer...sejuk mata memandang tgk kehijauan alam.. tmbah dgn model2 yg sporting. happy new year.

    ReplyDelete

cliks..cliks