cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, January 26, 2012

New Gadget again - Samsung GALAXY Tab GT-P7500

Promised to Abang Irfan that i wanna buy him Ipad. Kesian gak kat dia. Asyik abang - abang je yang dapat. Hp lah, PSP lah.. Then i told him i will buy him sumthing. SO, tu yang i grabbed this. Tak jadi beli Ipad, i beli SAMSUNG GALAXY Tab..
 i beli yang macam ni. Kat Plaza Masalam.. Sebelah Reject Shop tu.. 
 Saja nak tayang cover tu kat Cyana..Heee.. I m sure u love the color of the casing.. Kannnn????
I spent about RM2050 for the tab, leather casing, and diamond protector. I rasa the funcion sama je dengan my handphone, S A M S U N G   S11. Jadi boleh i pun pakai share dengan Abang Irfan.. Heee..And satu lagi easy for me to take it while traveling instead of bringing my  V A I O   l a p p y.  Adui Yannnn..mu dah jadi hamba gadget pulak dah....Tak peee..sharing je..heee..
*********************************************************
Narrated by Said bin Jubair
Ibn Abbas said: Um Hufaid, Ibn 'Abbas's aunt sent some dried yogurt (butter free), ghee (butter) and a mastigar to the Prophet as a gift. The Prophet ate the dried yogurt and butter but left the mastigar because he disliked it. Ibn 'Abbas said, "The mastigar was eaten at the table of Allah's Apostle and if it had been illegal to eat, it could not have been eaten at the table of Allah's Apostle."
Hadith Sahih Al Bukhari 


23 comments:

  1. waaaa besnyee sonot la anak akak eh

    budak2 skang mmg bertuah..:-)

    ReplyDelete
  2. weii...hadiah meriah untuk anak anak
    sekarang yang kecik2 pun dah pandai guna

    ReplyDelete
  3. i love it...i love it
    baru berangan nak beli...
    tp duk fikir2 lagi :)

    ReplyDelete
  4. yeayyy.....bestnye dia.neway same as mine too...a present from hubby baru2 nih.owh yess diamond protector mmg gojes....heheeee

    ReplyDelete
  5. Samsung Galaxy Tab..mmg best.. ringan je kalau nak dibawa ke mana2 kan.. :)

    ReplyDelete
  6. hye..blogwalking today..ur blog so cute and informative..therefore rela hati i follow u... bole kite share travel tips in future! www.baitijannatijamilah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. mcm2 gajet ada ek...best nyeee...

    sya sambar ipad yg low spec je...

    ReplyDelete
  8. mari lah maria..ala..tayang-- tayang..heee

    ReplyDelete
  9. Apap lagi kak kasihredha..go and grab it..hee

    ReplyDelete
  10. ibu chiqamie,

    wahhh..kita serupa lah yeee..

    ReplyDelete
  11. Kan Rinna..akka dah plan dah, bila travel tak nak bawak lappy. nak bawakk dia saja..hee

    ReplyDelete
  12. thq bulat.. salam kenal..

    eh..kenapa blog awak akak tak leh comment ye... hang gitu.. hope getting ok nanti..

    ReplyDelete
  13. mamaNoriz,

    alal bukan beli sekali gus kan..heee...

    ReplyDelete
  14. ALHAMDULLILAH Munna.. akak pun tumpang sekaki lahh..hee

    ReplyDelete
  15. kak yan... jelesnya abang irfan ada leather casing yang sgt cantik!!!! huhuhu. sharing is caring... happy gadget family.. hehe

    ReplyDelete
  16. cyana,

    saja je akak tayang leather casing tu.. purple u..heee

    ReplyDelete
  17. akak...sy punya model lama...yg latest nih mmg best jek tgok....aishhh...nak amik note mcm mahal sgt plakkkk....hamba gadget ek...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ni camera sume org sadaqah.. pakai je lahh..

      Delete

cliks..cliks