cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, August 18, 2011

Vaio and Samsung as the presents.

I memang jenis suka bertangguh person. heee.. ni entry patut dah dibuang ke laut. tapi i tetap nak publish kan jugak. kenang - kenangan kan. alahhh cite pasal my birthday lah... Nak habaq mai apa kebenda hadiah yang i dapat. Hubby bukan jenis suprise suprise punya orang. Tak tunggu birthday pun selalunya ada je hadiah untuk i.. So bila tiba my bufday, i dont aspect hadiah dari nya.. Just wish.. Cukup..

Tapi seminggu sebelum my birthday, i mentenang Notebook kat Sen Q. Called Hubby tanya idea dia. Terus dia kata, beli lah.. Your bufday present.. Emm.. senang cite. Kira i beli dulu, claim kemudian.. ALHAMDULLILAH...
Maka petang on 19 July, 2011 i and Chef CiJu merayap ke SACC untuk mencari barang yang dihajati..
Ni lah barang nya. Kat Sen Q i dapat dalam RM1700. TQ Hubby sebab i dapat hadiah ni..
Sebenarnya sebelum ke Sen Q kitarang singgah kejap di Teapot Deli.. Chef CiJu posa. So, kami makan dulu. Our appetizer, Serimuka Bakar..
As usual i makan Roast Chicken.
and i A Pot of Green Tea.
Tengok tu tengah giat berbelaog, depa surprised dengan cake.
And on my birthday, depa kunun - kunun surprised kan i dengan one slice of SC cake. Siap lilin lagi.. Sibuk lah Abang Irfan kata haram.. I kata bukan celebrated macam orang kaffir. Then dia senyap..
Dia terus membebel.. I pun suapkan lah sikit.. Still kau.. dia membebel.. Hee..hee..
Malam tu, terus Hubby called cakap makan luar.. Tempat yang paling mudah, Qaseh.. Maka beramai - ramai lah ke sana..Tak de nya nak candle light dinner ke..
See.... kemain semuanya bila bab makan.
I amik Oxtail Soup. Memang sedap.. Highly recommended.
Sebenarnya masa ni i lost appetite. So, just took soup. But sampai 2 glasses of hot drinks.
My Teh Tarik.
Ramai yang makan Chicken Chop.
Watermelon Lychee.
Ni favorite Abang Irfan, Qaseh Special.
Emmm.. i forgot the name..
Sebenarnya a week after my bufday, Hubby buat kejutan lagi..Kebetulan i ada masalah dengan my Sony Erikson. Berangan - angan nak amik BB. Tapi ramai kata baik amik yang lain. Tapi dalam perkiraan i, baik i baik pulih je my Sony Erikson. Still leh pakai apa.. Tapiiiiiii.... On one fine day.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaa....

my NEW SAMSUNG GALAXY SII from Hubby as a bufday gift lagi..



terima kasih YA ALLAH atas kurnia MU.. ALHAMDULLILAH...

24 comments:

  1. wahhh yan, jelesnya....kita nak laptop dan hp dah lama, sampai hari ni masih belum dapat sob sob sob..

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir kak yan...
    meriah di keliling keluarga.

    ReplyDelete
  3. kak aya,

    rezeki jangan ditolak..hee..
    INSYALLAH akak akan dapat gak nanti.

    ReplyDelete
  4. sayangsayang ibu,

    tq..kami memang meriah sentiasa.

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat hadiah besday...bertuah akak.
    nak tanya...akak nampak kurus skit...diet ke? serius....

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILAH.rezeki Leez..

    Kurus?? ye ke?? akak kurang selera sikit lately lah Leez. One more think akak minum Alpha Lipid sekarang.

    ReplyDelete
  7. seronok nye dpt double present nie... untung kakyan... rejeki2..

    ReplyDelete
  8. eppy belated baday buat yan ..
    tahniah hubby yg sgt2 sporting .. :)

    ReplyDelete
  9. Happy Belated Birthday YAN.

    Syukur dgn rezeki melimpah buat U sekeluarga. Juga beruntung dan bertuah dapat husband yang prihatin.

    Tembikai Laici tu faberet I la.

    Samsung Galaxy tu pun sebenarnya idaman anak dara I.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak yan..

    happy belated besday lagi sekali, ..ke dah wish hari tu? he he..

    wahhhhhh.... berganda2 kejutan. Bertuahnya...dapat samsung galaxy, bercita2 gak nak satu.. hu hu..cita2 je dulu;)

    ReplyDelete
  11. Kak Yan, bestnya!!!! dapat Vaio dapat Galaxy II lagi. hubby akak romantic dalam diam tu.. hehe.

    lama tk pergi Qaseh. teh ais situ sedap, makan pun sedap gak.

    ReplyDelete
  12. happy belated bday kak yan! sorry sha da lama x kunjung ke blog ni, umah pn da lain yer...ni mood raya la kn? ehehehe

    ReplyDelete
  13. wow samsung galaxy tu bestnyaa kak yan..hppy belated besday..

    ReplyDelete
  14. cam sama jer hadiah kita k.yan.. sony vaio tu.. hehe.. kita dpt masa enibesari, kaler ijo

    ReplyDelete
  15. wah seronoknya dpt 2 hadiah yg sgt mahal pulak tuu...baiknya hubby akak..

    ReplyDelete
  16. Alahai asyik hadiah je. Kakak rasa your hubby memang so kind beli bila tahu you suka kan...

    Foc siapa tak nak....:)

    ReplyDelete
  17. kak yan, bestnya....sony viao & samsung galaxy sII, terbaekkk..

    ReplyDelete
  18. rezeki tu Kak Yan...best sngt..melelh air liur Alin..hehehe

    ReplyDelete
  19. Happy belated brthday Yan...Wah!!!! bertuahnya badan......seronokan dapat hadiah macm tu....

    ReplyDelete
  20. bestnya dpt banyak hadiah. Happy Belater birthday kak Yan

    ReplyDelete
  21. happy birthday kakyan..best nyer kalau BSB pun dpt hadiah macam nie..

    ReplyDelete
  22. happy belated bday cikyan :) wah untungnya dia...

    moga rezeki cikyan & keluarga terus melimpah ruah dan hidup diberkati & diredha illahi. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  23. seronok la dapat hadiah phone and laptop, lepas ni senang la nak update blog and tangkap ambar sana-sini kalau tak bawa camera

    ReplyDelete

cliks..cliks