cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, August 25, 2011

TERBONGKAR!! Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam.

Pernah baca kan pasal blogger ni?? I pernah sekali. Memang sakit hati.. Tapi lepas tu i tak ingat dah.. Then pagi ni masa bukak email, i terjumpa this bila someone forward to me.. So, share kat sini lah ye..Semoga anak cucu keturunan kita masih di landasan yang diredai oleh ALLAH.






MAAF ATAS KESILAPAN TECHNICAL YANG I BUAT.

20 comments:

  1. saya pun dah baca blog ni, memang sakit hati membacanya


    patut disekat blog ni dan diambil tindakan terhadap penulisnya, khabarnya seorang lelaki.. kan

    ReplyDelete
  2. oooops time buka n3 yan..gambarnya pulak dah takde .. gaib jab di blog yan.....

    ReplyDelete
  3. x nmpk isik kandungannya la kak...

    ReplyDelete
  4. I dapatbaca first paragraph jer...yang lain tak de la yan.

    ReplyDelete
  5. dh pernah bc sebelum ni,.,tp kat blog kak yan ni xleh baca la..

    ReplyDelete
  6. aah dah lama isu nie ..
    x tahu ape cerita kes budak nie
    islam rupenya dia erkkk
    dia x persoal lak kenapa dia dilahirkan islam ???

    CERDIK !

    ReplyDelete
  7. moga dia diberi petunjuk dan hidayah. amin

    ReplyDelete
  8. Kita doakan agar dia segera bertaubat dan kembali ke pangkal jalan.

    ReplyDelete
  9. bulan ramadhan kita cari pahala. salah orang tu. orang yang dedahkan (gaysec) tu pon dah minta maaf. http://www.gaysec.org/ , http://milosuam.blogspot.com/2011/08/gaysec-akui-arlene-tan-bukan-sitt-al.html

    ReplyDelete
  10. Ohhh....baru tau cerita ni. Kurang ajar betol minah tu...Kalau dia islam, apa jabatan agama islam nak buat ngan dia ???

    ReplyDelete
  11. ade bace jugak pasal ni...semoga diberi petunjuk...

    selamat hari raya..maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  12. semoga beliau insaf


    selamat hari raya kak yan
    maaf zahir batin :))

    ReplyDelete
  13. Hello Yan, my bahasa is out of tune, but I gather she has done something wrong?
    I guess we all tend to make errors of judgement sometimes.

    Anyway, here's wishing you and all at home the very best of hari raya.
    Selamat hari raya, Yan.
    Lee.

    ReplyDelete
  14. pernah baca jugak pasal dia ni...mmng rasa sakit hati..semoga dia insaf...


    selamat hari raya yan...maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  15. perhatikan btul2 pic yg diambil seperti dlm dewan kuliah tue. ada seseorang menyerupai Marina Mahathir... adakah benar pandangan ku?

    ReplyDelete
  16. Kita perlu berhati-hati mengeluarkan kenyataan bertulis
    Perkenalkan http://sembangberisi.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. kak yannnnn...lame gile i tak dtg sini..k.yan sihat? selamat hari raya sis.. maaf zahir batin kot2 ade i terkasar bahasa ye...

    ReplyDelete
  18. Baru sebulan dua tahu pasal blog dia... tapi ni 1st time tengok muka dia... moga dia insaf satu hari nanti...

    ReplyDelete

cliks..cliks