cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, January 31, 2012

Macam - macam citarasa..

My kids, kalau sebut je nak ke Plaza Masalam, macam dapat duit beribu...Apa yang depa suka sangat kat situ ek???emmmm... depa will enjoy the food there. Kan kat bahagian basement to ada macam - macam.. Jomm kita tengok apa yang dirembat...
 Abang Luqman memang suka Japenese food..Tiap kali ke sini, itu lah resto yang disinggahnya..
 I pulak teringin nak makan bendalah ni.. Yang crispy - crispy tu lahh..

 Yummm.. Chicken Flos macam tu lahh..
 Pilihan Abang Irfan.. 1901..

 Tu diaaa!!!!
Dan Abang 'Imran memang meminati western food.. Sausage memang jadi kegemarannya.. Mesti beli satu kalau ke sini.. 1901 memang pilihan hati..
Sebelum balik i sempat memborong buah - buahan yang ada  di sebelah nya tu.. Stock for a week.. Macam - macam ada kat situ.. Pilih je lahh.. All freshhhh..Kalau tak pun i selalu call je.. Siap di depan pintu.. 

15 comments:

  1. Ha ha ha meriah betul makanan anak anak sidek ye. I pun suka burger 1901.

    ReplyDelete
  2. kalu tgk blog akak tgri msti kecur liur...lg2 time lum lunch camni...

    ReplyDelete
  3. Irfan... auntie tengok Irfan nganga macam nak share sama tau. Sedapnyeeerrr....

    ReplyDelete
  4. hamboiiiiiii...abg irfan???????isk isk isk.....hehehehehhe

    ReplyDelete
  5. dh lama x makan 1901, terliur pulak tgk cheese hotdog 1901 kat sini..

    ReplyDelete
  6. saya pun suka 1901 ni kak...nak2 kalau yg ada cheese pas tu mesti saya mintak mayonis lebih...hehe...

    ReplyDelete
  7. lama dah x g masalam... tatau pun ader mcm2 dah, dulu2 ader pizza n kfc jer kot.

    ReplyDelete
  8. Selalu singgah pelita nasi kandar cari pekena tosei.

    ReplyDelete
  9. kak yan... maybe sbb ada kedai game kt basement tu. sy pun suka ke masalam, baju cantik2.

    ReplyDelete

cliks..cliks