cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, August 1, 2010

Reunion lagi ....STTJ setelah 25 tahun..

Bertemunya hubby, me, Rick, Jaymie dan Yazid di majlis perkahwinan adik Mat Awik lah (last jumpa di reunion in 1997 di Restoren Nelayan Titiwangsa) telah mencetuskan idea mengadakan majlis reunion bagi bekas - bekas students STTJ 84/85. Credit bagi Rick dan Jaymie. Diarang ni lah yang mencadangkan tarikh ni, dan ALHAMDULLILAH..terus jadi..Memang dashyat depa ni....Kalau tak silap selepas seminggu dua, terus Rick adakan meeting. Unfortunately, i could not make it. Tak ingat kenapa..Rasa- rasanya ada hal family.. So, found out kat FB antara orang kuatnya, Raden Nur Inu, Zambri West, Abdul Sham,(semua K3), Ariza (P2), Norhana dan Rozali (kelas B) satu lagi Sam../Dino... (tak suka nak sebut, kesian kat dia)
Kami buat - buat busy tu..
After some times, Norhana mintak tolong from me to be one of the committee. Sebenarnya tak berapa nak sanggup because of my health condition, tapi atas rasa sama - sama nak menjayakan, kata ok je.. Tak sangka lah pulak dibubuhnya bebetul.. So, the next meeting, me and hubby, attended lah.. TAPI.. nak habaq mai, orang yang memang bekerja keras atas majlis ini memang RICK, INU, ARIZA, NORHANA ( ni yang i nampaklah ye..)....Salute...Depa ni memang berhempas pulas ke sana sini, cari hadiah lah, cari sponsor lah.. Satu lagi, tabik kat diarang ni, sanggup datang ke Shah Alam for the meeting..
Tu dia orang kuat tunjuk muka..
Dewan sebelum majlis
Seperti yang telah ditetapkan majlis 'PERTEMUAN SETELAH 25 TAHUN STTJ 84/85' diadakan on Saturday, July 30, 2010 at 14.00PM. ALHAMDULLILAH kedatangan memang amat - amat menggalakkan. Sebenarnya kami takut juga kedatangan tak seperti diharapkan.. Yang confirm thru FB pun berapa kerat sangat. Kita cuma jangka lebih kurang 80 orang saja yang akan hadir.. Tapi ALHAMDULLILAH jangkaan 95% tepat.
West and Rick mengantungkan banner.Penting tu..
Di sini lah..
Kami mempacking parfum sponsored by Munif Hijjaz - Malek
Tak posing , tak sah..
Orang kuat.Frame gambar nanti..

Hot counter with hot mamas..(Edlyn, Rosni, Azah after registering)
Session bakar diri dulu sebelum terperuk dalam dewan..rasa - rasanya perkara WAJIB tu..
Nasib baik cupcakes cukup..
Tengok tu hadiah...
Food prepared by hotel
Seronok tengok kawan - kawan yang memang sudah lama tak berjumpa. Tapi bagi bekas students P2 tak terasa sangat kerana kami sering mengadakan reunion. Orang yang selalu sponsor kami kalau reunion, tak lain tak bukan, Shanker dan Rocky. ALHAMDULLILAH dapat kawan yang murah hati dan sering bersedekah ni..Bagi pihak kawan - kawan lain, doakan semoga kejayaan dan kebahagian sentiasa menjadi milik korang. Murah rezeki, panjang umur, dan sihat tubuh badan.
Faizari, Azlan, Ainul, Shamsool, Sairi, and Kaha
Orang yang bertuah, Zalena@El, dah lah dapat Pakaian Tercantik, dapat Grand Prize lagi...
Masing - masing tayang asset...Shamsool, Zamberi Kusa (my hubbylah), Mat Awik, dan Kaha
Me with Narimah@Nim, Azlan, Faizari, Ainul, Shamsool, and Sairi. ALHAMDULLILAH, akhirnya pujukan demi pujukan, Narimah dapat hadir..
Very the hot mamas, El, Azah, Ema, Salwa, Reha, Inu, Aliza, Zie, Jaymie, Nim, me, Lyn, Fid...
Apa - apa pun, malas nak tulis banyak.. Layan je lah gambar - gambar yang ada ni...Macam - macam karenah.Macam balik zaman sekolah 25 tuan dulu..
Cameraman pening..menyusun bebudak lebih senang dari orang tua..
ALHAMDULLILAH..setelah 25 tahun, seramai ini telah berjaya dikumpulkan.Tapi ada yang dah balik awal atas sebab - sebab yang tak dapat dielakkan..Tapi penghargaan tetap diberikan..
Kelas B1, tak aci import pelajar baru..Yazid, Hana, Azlan, dan Chief
5 K2 - Abby, x tau nama, Shake, Safar, Azah, Aziz, and Shanker.
Hubby's class - K3 Amin, Blaken, Zambri West, Zamberi Kusa, Faizari, Zulkifli, Lan Ikan, Inu, Rick, Nizam Md Nor, Mat Awik, Taharan, Jaymie, Jurizah, Azilah, Latifah, Abd Sham, Sulaiman, Rosli, and Gomeh
5B2..,Sorrylah tak tau nama.Yang dibg tau Punk dan Malek. Nizam Sulaiman, and Sairi (mmg kenal)
My class - Perdagangan 2..Nabal, Buyau, Dio, Hafiz, El, Ema, Zai, Shamsool, Rocky, Fid, Me, Ariza, Arif, and Zie.
5P1, Halim Jepun, Kaha, Salwa, Ainul, and Bryan
Kelas apa ni ek? Ukur? Yang tau, Azah, Nim, Yusri
K1. yang lain tak tau nama kecuali Aliza
Lebih - lebih lak gambar..credit kat kitarang lah ye..
Nabal and family from London...TQ for coming
Kelas K3, eh..asal P2 ada sesat kat situ..
Heroes class P2..
Couples yang kekal sampai ke hari ini..Actually ada another twocouples..Jodohhh..ALHAMDULLILAH
Me (P2)/ hubby(K3), Jaymie/Rick(K3), Hafiz/Zai(P2), another 2 Zaza(P2)/Halim(K2), and Salwa(P1)/hubby (K)
Majlis ini telah berakhir at 18.00pm. Happening... Yang kelakarnya some of us boleh sambung pulak kat Restoren Ceria di Seksyen 3..Ada sessi ngeteh pulak..And terima kasih lagi sekali buat Rocky yang telah membelanja minum petang kami... Mudah - mudahan majlis kita ini akan mengeratkan silaturahim antara kita semua.. Terima kasih atas kesudian member - member yang dari jauh sanggup datang bagi menjayakan majlis ini..Dari Penang, Kedah, Perak, Pahang, Negeri Sembilan, dan maybe Johor..Mana - mana ada perselisihan faham dulu - dulu tu kita kuburkan, hidupkan pulak semangat baru..HIDUP STTJ...

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks