cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, August 20, 2010

Bazaar Ramadan di PKNS

Ingat malas nak buat N3 Iftar.. Kan nanti orang kata , apa tak de benda lain ke yang ingat selain dari makan..(tp i peduli apa kan..This is my blog..heee). Then i decide nak cite pasal Bazaar Ramadan yang baru pertama kali i jejakkan kaki pada hari ini. Still pasal makanan lah kan.




Kebetulan my mom nak jumpa her doctor di PKNS. So, after that, menjelajah lah i tak berapa meter kat Bazaar yang terdapat di PKNS..Masalah kaki menyebabkan malas nak ronda habis. Sungguh pun begitu, i noticed that punya lah ramai orang yang berniaga makanan ni. And i believed mesti habis bila azan berbunyi.. Punya lah kaya rakyat Malaysia ni.. Harap - harap jangan sampai membazir.. Tak nak menceceh panjang - panjang, layan je lah gambar- gambar yang sempat ditangkap..

4 comments:

  1. amboi meriahnya makanan, sy blum sempat pegi lagik bazar ramadhan...sejak ada sikecik ni mls nk g tmpt org ramai...

    ReplyDelete
  2. boleh jadi mabuk tgk makanan. mcm2 pilihan. cuma jgn membazir kan..

    ReplyDelete
  3. Yan....sehingga hr ni...kak ani x pergi lg pasar ramadhan kat mana2 pun....berjimat!

    ReplyDelete
  4. mmg pun kak. tp ni dah terlanjur dekat sgt dgn clinic tu, sambar je lah. tak banyak pun.. orang dalam rumah ramai, kak...

    ReplyDelete

cliks..cliks