cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, August 24, 2010

Iftar @ Shah Alam Convention Center

Sedap, memang sedap. Banyak pilihan walaupun baru tahun pertama beroperasi. Harga yang ditawarkan pun amat berpatutan.. Katanya antara tempat buffet ramadan termurah di Shah Alam. Harap - harap harganya tak naik tahun depan. Di mana??? Shah Alam Convention Center di Shah Alam. Tempahan sudah dibuat almost a week ago olek Kak Na.
Salah nama penempah lah pulak..
Dekat sangat dengan my Platinum Homes Sweet Homes. Just next to the Shah Alam City Center shopping mall.
Dari jauh dah nampak banner promotion buffet ramadannya
Memasing macam kemaruk gitu memilih makanan
The bunting
Kami dihiburkan dengan diarang ni..Banyak instrumental yang dimainkan
I went there with my three heroes...Abang Luqman, Abang 'Imran , dan Abang Irfan..Mulanya Abang Luqman tak nak datang. He was not feeling well. Ada flu, batuk..Tapi once tiba dan tengok various choices of food...eeemmmm langsung cakap, "Luq dah ok dah bu....."
Seronok tengok dessert.. Tempting presentation..My favorite choice
Ini Lok - Lok..Pertama kali dengar nama ni..
Nak makan apa aje, pasti ada
Abang Luq punya nasi.. eeemmm sampai tak nampak pinggan...Nasi Minyak Hujan Panas
Kuih traditional nya sedap - sedap
Anak-anak dara kami..Eh, ada mak dara sorang..heee.KCSA staffs
ABC
Akok
Everyone enjoyed the food. The place pun penuh . Kitarang tempah two tables. There were 15 of us termasuk my kids. The charges are RM48++ for adult and RM30 for kid. K lah..apa - apa, just layan...
KCBT staffs in purple
Our table
Dessert lagi
Staffs KCBT and KCSA, sorang tak ada
Staffs akan bertukar rupa tiap tahun, well tiga makcik Canggih, tetap sama..maintain you...
My three heroes
Uppsss!!! gambar dengan anak dara tu..
Semua control ayu..Suruh acting gila-gila, malu-malu lak...terutama si Dayah tu
Kami bersurai almost at 21.30pm.INSYALLAH tahun depan, kita makanlagi cam ni..AMEEN

10 comments:

  1. wahhhh~~~~~~~~~~~ dapnye makanan~~~~ huuu~~~ :-(
    mmg muka staff2 canggih sentiasa berubah2 tiap2 thun... hehe? dayah keje lagi kt canggih erk..???

    ReplyDelete
  2. wah sdpnyer mknn....huhu...tgk trus lpar balik...huhu....

    ReplyDelete
  3. hee... awak kat mane sekarang? masih belum abis kan?

    ReplyDelete
  4. Salam Yan..

    sungguh 'meriah' hidangannya. Nampak pun sodap! :)

    ReplyDelete
  5. fuhhh k.yan, meriahnya berbuka...yummmm yummmm lok lok, pelikkan nama dia...sdp x lok lok?

    ReplyDelete
  6. sedap2 kakcik menu dia. harga pun oklah kan.. kat Concorde 79++, Blue Wave rasanya ari tu 89++..so, found out ni paling murah and yet banyak variety..tu yg nak...

    ReplyDelete
  7. wahh meriahnyaaa..seronok ya...

    salam ziarah :)

    ReplyDelete
  8. TQ Ogy..sesekali dah memanjakan anak buah...he..rezeki sama2 dikongsikan

    ReplyDelete
  9. seronoknya time berbuka puasa..memang betullan satu dari nikmat orang berpuasa ialah sewaktu berbuka..

    ReplyDelete

cliks..cliks