cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Friday, November 26, 2021

Meet up at COFFEA COFFEE, PLAZA SHAH ALAM



OCT 18, 2021 ada dating dgn my long lost friend.
rindu nak jumpa.
nak ajak ke rumah rasa kurang selesa sikit.
so decided meet up kat luar je.


ceria je orang nya. 
Mem Sha ni asal2 nya not my friend pun. 
she is fren to my fren. 
but then tak tau kami boleh jadi ngam. 


status diri menjarakkan kami. 
agak lama berjauhan bila she moved to Melaka. 
sejak pindah ke Melaka rasa2nya jumpa sekali je kot. 
itu pun rushing sesangat dia. 

then all the sudden selang beberapa hari mydaddi meninggal she called me then she came to my house. 
sembang sakan kami. 
tak sempat nak mintak dia urutkan i. 
then few months after she called me n cakap nak jumpa. 


Maka we met up kat Plaza Shah Alam. 
ke COFFEA COFFEE. 


pekena cakes. 


her choice. 


my coffee. 


sembang sakan tak hengat. 
lama sungguh kami bersembang. 
plan nak jumpa lagi nnt. 
insyallah lambat laun nak ajak makan kat rumah lah. 
boleh sembang lagi lama. 

semoga ikatan persahabatan kami kekal selamanya. 
sampai akhir hayat. 
tetiba jadi rindu dia. 
berkasih biar satu. 
i suka berkawan beribu2. 
ribu orang malah ribu batu. 
 

6 comments:

  1. syok tu dpt kopi2 layan kek kt luar kan

    ReplyDelete
  2. Bestnya!
    Lama tak ngopi dgn bff, she moved to Melaka too :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya jumpa kawan lama. Dah lama tak buat aktiviti megopi dengan kawan-kawan ni.

    ReplyDelete
  4. Kopi macam sedap.

    begitu juga dengan kek

    dan memaang layan kalau dengan kawan baik

    ReplyDelete
  5. Alahaiii ni kawan sekolah saya ni. Dah lama juga tak jumpa walaupun selalu balik kampung.

    ReplyDelete

cliks..cliks