cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Thursday, November 25, 2021

Kenangan my Exclusive Hampers



kenangan 2012. 

waktu ni agak active mengubah hantaran atau door gift. 

semua benda yang cam ni i suka. 

then buat exclusive hampers. 

even bukan lah jadi satu mata pencarian but i love this activity. 


busy mencari bakul2 yang cantik. 

lagi best kalau dapat yang murah. 

i buat exclusive hampers yg dalamnya ada cookies air tangan Chef Ciju. 

i campurkan dgn mugs. 

ada yang i letakkan vase lah. 

ikut mana2 yang sesuai dan menarik.


satu lagi yang i suka adalah penggunaan ribbons. 

macam2 ada. 


kain net pembalut pun i suka tengok. 


kita match2 kan lah dengan paper, 

kain net dan ribbons. 

semuanya berlaku since long back. 

but then 2 years before covid i dah mula tak active. 

macam2 hal jadi. 


then after covid ni harap2 rezeki i muncul kembali. 
ye lah. 
plus minus another 5 months dah puasa. 
then raya. 
so fast semuanya. 
bila nak raya means rezeki bagi si pembuat exclusive hampers. 
n mudah2an termasuk lah i. 
AMEEN YA RABB. 


3 comments:

  1. Boleh bisnes kan hampers ni. Ikut bajet customer dan apa yang kita nak letak dalam hamper tu. Menarik

    ReplyDelete
  2. Cantik-cantik hamper. Kreatif.
    InsyaAllah moga ada rezeki kak Yan.

    ReplyDelete
  3. Semuga ada rezeki dan aktif semula. cantik hampernya

    ReplyDelete

cliks..cliks