cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Tuesday, September 14, 2021

Wafer Apollo Chocolate dan Milk flavor kesukaan kami





Satu lagi snack family i yang sentiasa jadi pilihan utama. 
Wafer Apollo ni. 
siapa suka?
siapa biasa makan ni?
memang seronok makan wafer ni. 


dijual dalam sepeket cam ni. 
then ada 2 flavors. 


satu MILK FLAVOR.
suka. 
i rasa yang ni mcm flavor baru je. 
sebabbbb


dulu2 ni lah flavor nya. 
i pun tak sure memang dari dulu dah ada ke tidak. 
Harga sepeket besar tu dalam RM2.50 kot. 
then dalam ada 12 keping. 
dua2 manis,

Kalau makan tu memang tak sedar mengunyah. 
tapi dah tuek2 ni tak boleh lah bebanyak kan. 
mau melompat paras gula. 
makan berpada2 lah kan. 
ikut rasa binasa kita. 
 

11 comments:

  1. Yang susu tu lama dah ada kak. My fav! Dulu singgit lebih je, now dah 2.50.

    ReplyDelete
  2. Dulu selalu dapat apollo dari sekolah, lepas tu beli untuk sekolah dan rumah, memang makan, bawa bekal bila keluar. Lama-lama tak nampak dalam online, ni baru nampak balik dalam blog sis ni, teringin la pula hehe..

    ReplyDelete
  3. saya suka yang susu tu, dulu kalau ikut my father pegi kedai...cekelat ini yang dicari dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. best sgt kan. akak boleh habis 3 4 kpg tu. hehehe

      Delete
  4. Lama tak makan wafer apollo ni. Saya kurang gemar yang susu.

    ReplyDelete
  5. Saya suka yang coklat je. Kecik-kecik dulu kalau bukak packaging, nampak putih mesti frust. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa.. ye ke.. maybe yg putih tu agak manis sikit. yg chocolate kan ada pahit2 chocolate tu sikit kan.

      Delete
  6. Waffer ni pun fav jugak ni masa kecik-kecik...selalu Mak atau Abah beli...
    Rasanya ada last beli 2-3 tahun lepas hehe

    ReplyDelete

cliks..cliks