cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, June 8, 2017

The Klagan Hotel, Kota Kinabalu


Gara - gara drafts yang berlambak dalam my blog. 
nak didelete sayang pulak.
then why not just share di sini. 
i stayed at this hotel long back lah..
rasa2nya 3 years ago kot. 
paling tidak 2 tahun lah.
masa ni attended my cousin wedding kat KK.
i like this hotel.
sesiapa cari hotel, i suggest hotel ni. 
ada di tengah2 bandar KK ni. 


memang agak sibuk di pintu masuk hotel ni. 
sebelah tu shopping mall.
parking space depan hotel ni mmg terlalu kurang. 
but u can park kat atas this building. 


the lobby yang luas. 
bersebelahan dengan ruang makan.



great receptionist 



berehat dulu sebelum naik ke bilik. 



nice beds. 
selesa.
bersih.




coffee, tea semua ada. 


flat screen tv pun ada. 



ada iron siap2. 
tak perlu nak call dan mintak dan mintak. 


cantik kan.


bilik air yang bersih dan cantik.


bilik air yang kering. 
itu yang i suka.



memandang ke luar memang menarik sangat. 
bawah tu Pasar Filipino.
Nice stay here. 

6 comments:

  1. mmg best tgk hotel tu nyer accommodation, lengkap... cantik n selesa

    ReplyDelete
  2. dekat ngn pasar filipino erk....dah lama rietta xjenjalan....

    ReplyDelete
  3. the red chain ke couch tu bestnyaaa nampak.. sedap tu nak baring2 hehe..
    plan ke KK dari last year tak dpat2 lagi pegi..

    ReplyDelete

cliks..cliks