cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, October 6, 2012

EGSK gathering at Big Brother Resto, Sect 7.

Yesterday nite me and kiddos and Chef CiJu and Miz Siti went to Big Brother Cafe kat Section 7. Very close to Jakel... New building. Ada gathering EGSK members. After sometimes baru lah i ada masa jumpa dengan the rest of the member.. 
Bersusun semua Kak Timah kat sini.. I parked tepi sekali.. Kereta dah tua beb.. heee... Orang lain kete semua kilat - kilat.. kete i..heeeee..tak kesah lahh. asal boleh jalan. heee
penuh satu kedai you.. kemua kami kat situ..
i just took this.. Salad..
fish and chips for abang irfan..
chicken chop for chef ciju.
combo set for abang luqman
well, biasalah.. this for abang 'imran.
they really enjoyed their food.
my hot nescafe
ada acara celebrate bufday for 3 or 4 months ago.. dah lama tak celebrate.. alahhh bukan beriya - iya sambut nya.. just potong cake dan makan cake.. buat suka kan hati the kids.. 
termasuklah bufday i.. heee...i m July girl..hee
marble cheese cake chef ciju yang buat.. 
abang 'imran pun termasuk.. june kid..
men in EGSK
i cant spend time longer here. hubby dah ada kat rumah.. need to go earlier.. and one more think my bijik mata ni dah tak nampak dah nak drive malam.. huuuhhh.. so bad. anyway.. happy to meet and mingle around frens. INSYALLAH ada gathering nanti, i akan pegi lagi.. Just dua'a SIHAT..
*******************************
Volume 5, Book 57, Number 3 :
Narrated by Abdullah
The Prophet said, "The best people are those living in my generation, and then those who will follow them, and then those who will follow the latter. Then there will come some people who will bear witness before taking oaths, and take oaths before bearing witness." (Ibrahim, a sub-narrator said, "They used to beat us for witnesses and covenants when we were still children.")

22 comments:

  1. best nyer,..dapat kumpul ramai2 pastu dapat pulak mkn cekes yg sungguh yummy2 tu.....

    ReplyDelete
  2. saya nak berkenalan dengan chef ciju. mueheheheh~

    ReplyDelete
  3. Best kan ada grup pemilik keta yang sejenis ni. Kawan I sorang, pun ada grup utk pemilik keta Canggo tu.
    Tengok kek tu rasa sayang jer nak potong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tak leh ramai2 lah AA.. susah.. better dalam group tu sikit je bilangan.. lebih rapat..

      cake tu memnang sedappp..

      Delete
  4. baru dapat jengok sini...yan, blog muka baru, warna baru...lebih comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran.. actually i nak buat header, tapi gamabr dah exceed lah..

      Delete
  5. Meriahnya! Terliur la tgk kek tu yummmy!

    P/s: rindu kak yan n thanks for ur continous advices

    ReplyDelete
    Replies
    1. yummm..yumm..

      p/s: akak pun rindu.. i just boleh share sikit2.. tak care yee.

      Delete
  6. Meriah gaths , dari produk yang sama tapi bukan kak timah :)...
    kek tu memang menggoda la kak yan oi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULLILAH.. pakai wish ke?? I love toyota..

      cake tu mmg seddappp..

      Delete
  7. we saw this big brother restaurant the other night..hrmmm seems tempting. how was your verdict? sedap tak? me is so craving for western food ni :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. for me just so so.. my sister buat lagi sedap.. upsss... but ok lahhh..

      Delete
  8. Kak Yan,

    Sorry marya nak tnya EGSK tu ape? Sorry lah saya ketinggalan keretapi...huhuu... Kek tu comel! Kalau saya sayang nak potong...hiks ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marya, EGSK stands for Estima Group Selangor Kuala Lumpur...

      dah tu, mmg kena potong lah kann.. hee

      Delete
    2. ok, kak yan, dah tahu dah makna EGSK tu.... btw, 2 org lelaki dlm pic tu saya kenal... oh kecik nyer donia....

      Delete

cliks..cliks