cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, March 13, 2012

Beji Ubud Resort - surroundings.

B e j i  U b u d  R e s o r t.  Just wanna share with you guys about this hotel. Lagi satu nak share this info with  D a d d y   Z i y y a d.  The rest jom saksikan surrounding nya yang blend with the nature.. So freshhh..
Rika, a very good staff.
Highly recommended.. Tempat memang nature habis.. Pools aje ada kurang lebig 4. So, memang selesa.

20 comments:

  1. Menarik la tempat ni..nampak tenang dan redup ajer. Rate dia berapa semalam, Yan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best. agak terkedalam sikit lah.. Dalam RM250 - 280 macam tu lah.

      Delete
  2. Keindahan yang tak jemu dipandang...

    ReplyDelete
  3. Melihat dari setiap gambar/scenary yg dipapar pun kakak dah dapat rasakan betapa nyamannya....

    ReplyDelete
  4. Best nya tenpat ni kak..rasa macam nak beli tiket Bali aja sekarang! haha..

    Just wanna ask:

    - how far from town hotel ni?

    Sebab nak cari halal food...
    TQ

    ReplyDelete
  5. kak yan...cantik dan nyaman!! teringin sgt nak jejak kaki ke sana

    ReplyDelete
  6. tengok gambar je..dah terasa nyamannya...best!
    :)

    ReplyDelete
  7. berapa jauh Beji ni dari town ya?
    sebab nak carik halal food

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat sangat Daddy Ziyyad..dekat2 tu pun banyak food minang.

      Delete

cliks..cliks