cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, March 15, 2012

Beji Ubud Resort - Interior

Ari tu dah tunjukkan sikit kan surrounding kat Beji Ubud Resost kan.. Hari ni cuci mata tengok interior dia..

Upon arrival, kita diberi welcoming drink. Walau u tiba pukul 12.30 malam..heeee
Ada local fruit lagi.
Ini family room. Satu ni ada double bed.
Dipisahkan dengan small hall..Tapi bit open.. Sayang. Kalau ada pintu sure lagi best. tak perrlu nak kunci - kunci pintu bilik kita espcially mak bapak dengan bilik anak - anak.
Yang ni pun family room tapi ada twin beds. Spacious sangat.
Yang ni pulak di Superior room. so spacious. Just kalau nak tambah extra bed.. Ok dahh..So, mana - mana frens yang nak ke Bali, u can stay di Ubud. Still for me the best place to relax..Now i dah ada 2 places untuk i duduk kalau di Ubud. First Tegal Sari Accommodation. n now Beji Ubud Resort and Spa..

16 comments:

  1. Best la tempat ni Yan...ermmm boleh consider ni bila pegi Bali nanti.

    ReplyDelete
  2. Assalam,

    Very gud info nih...insyaAllah, 1 day kalau ke Bali..harganya lak camane?

    ReplyDelete
  3. amboi selesanya berada di sini..klu tidur susah nak bangun pagi di tilam yg empok tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. tak lahh.. sebab nak pegi jalan - jalan..

      Delete
  4. Datang cari ole-ole dari Bali,ada tak?

    ReplyDelete

cliks..cliks