cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, July 29, 2016

Kedai Canggih Kelana Jaya


Friday dah hari ni. 
cepat nya masa berlalu.
Supposedly  last Thursday kami dah mula masuk ke Kedai Canggih Kelana Jaya.. 
since few matters still tak settle maka baru hari ni kami masukkan barang ke dalam kedai.
still our kedai notes 100%.

Jadi hari ni me and some staffs ke our new shop. 
buat label kat racks and arranged stocks kat racks juga. 


saja je tayang bunting ni. 
heeee.. masa gambar anak2 kami masih kecik lagi.
just look at Abang Irfan and Abang Luqman. 
so cute.. heeeee...(puji anak sendiri nampak. )
Anyway, Camelia pun looks so cute. 


We loaded our stocks kat depan kedai before 10am.
but since ada problem masa nak bukak kedai ni, we took quite sometimes outside. 


sebelum masuk i dah pesan to our staffs at least langkah kaki kanan, recite Ayatul Kursi and 3 kuls. 
dan tak lupa selawat atas Nabi. 
tu lah kot nampak beriya2 depa depan pintu tu. heeeee


So clear once masuk.


but we needed to load the stocks masuk ke tengah2 kedai. 


our cabinet yang perlu diisikan barang2 lah. 



sebelum tu, kita gambar kan dulu.


mission pun bermula. 


labeling. 
rack nak kena labelkan.
so senang nanti nak ambik barang. 


a lot yang nak kena atur. 
tapi kami reramai, sure kejap je nanti. 


wall sticker masih belum dipasang. 


now mula nak letakkan barang. 


gaya kena ada. 
biar kerja pun tak rasa penat kannn.


Hero diantara munger - munger. 


fitting rooms yang sudah dibaiki. 



basically all items dah masuk ke dalam racks. 
and some important items like Canggih masih belum deliver. 
INSHALLAH this coming Tuesday. 
semua dah settle kena balik dah..
kena cepat2 weiii.
Kang LDP ni mau kita makan roti banyak..
Jamm. 
so at 3.30PM, we went back.


tutup dah. 
jumpa lagi this coming Monday.
so sesiapa yang teringin nak singgah, sila kan ke..
kami berada di Giant Kelana Jaya. Ground Level tau.
anyone yang berminat nak bekerja as Salesperson, boleh call kami di HQ 03-55110226..


Sementara menunggu the staffs settled few things i ambik kesempatan makan kejap dengan our friends. 
i went to Chicken Rice Shop. 
i memang tak makan nasi ayam di sini. 
so i took this Rojak Buah.
I love this Rojak Buah. 


And Pai Tee. 
Sukaaa.
And ALHAMDULILAH.. 
jumpa nanti yeeee. 

11 comments:

  1. Assalamualaikum Yan
    wah tahniah rupa nya diam2 dah ada kedai canggih ni
    bestnyee dah jadi boss lah ni kan
    tingin je nak gi melawat kedai ni dan boss nya sekali lah

    ReplyDelete
  2. Tahniah Yan dan team...semoga terus berjaya dengan bergaya...InsyaAllah... :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak...semoga murah rezeki ye..

    ReplyDelete
  4. kak yan, congrates on this 3rd opening (if not mistaken) :) semoga kak yan and team akan success :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak yan tambah cawangan lagi
    semoga semakin berkembang maju bisnes

    saya suka sangat pai tee kat chicken rice shop. memang sedap

    ReplyDelete
  6. Tahniah AE dengan opening new shop. Seronoknya ada bisness sendirikan. Semoga sukses dan maju.

    Lepas ni sure dapat banyak bunga depan kedai ni kan AE hihi...

    ReplyDelete
  7. tahniah yan new shop ni. moga sukses selalu

    ReplyDelete
  8. tahniah kak yan....seronoknya dpt buka cawangan baru..moga terus sukses

    ReplyDelete
  9. Banyak barang2 tu... tinggi2 jugak rak tu...sampai ke nsnti nak capai...hehe

    ReplyDelete
  10. wow Kak Yan woooow.. murah rezeki ada cawangan baru.. selamat berbisness..

    ReplyDelete

cliks..cliks