cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, September 20, 2013

A New Day, A New Beginning - My Sunshine......

Segala puji buat YA RAHMAN YA RAHIM.. ALHAMDULILAH diberi peluang di pagi yang penuh barkah ini dapat menghela nafas lagi.. Even pagi ini tak dapat melaksanakan tanggung jawab yang diberi, tapi dapat bangun sebentar sehingga naik matahari memberi sedikit kepuasan. Mentari pagi bagai memberi sinar bagi semua.. i just nak share some of the pics yang i dapat dari Facebook.. Kita tengok matahari naik ye.. kan nak dapat PAHALA free ada banyak cara.. Mari kita lihat keindahan alam.. even bukan nyata, but i m sure memandang gambar je pun dah membuat hati kita berbunga ceria.. A new day, a new beginning - SUNSHINE....


Conrad Maldives Rangali Island, Maldives


Bucuti and Tara Beach Resorts Aruba, Caribbean. 



Santa Barbara, USA


The Oberoi, Mauritius


Krabi, Thailand


Nacula Island, Fiji

Semoga ALLAH membuka segala pintu rahmah buat kita di pagi hari ini dan hari - hari seterusnya... AMEEN...


18 comments:

  1. suka pemandangan laut ngan awan begini kak..tenang dan lapang dada rsnya

    ReplyDelete
  2. Unsur air dan awan memang memberi kesan ketenangan dan kesyahduan.. ewah.. bahasa pun jadi lain bila dah tengok gambar-gambar tu.. he he nice pics sis!

    ReplyDelete
  3. Kadang2, lepas Subuh, kalau sekadar merenung langit dari tingkap bilik pun, terasa tenangnya.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. he..hee.. dah malam ahad dah ni... sorry lambat reply..

      Delete
  5. Subhanallah.... memang cantik, nyaman tapi bagai sayu dihati pulak..

    ReplyDelete
  6. Semuga doa doa juga di angkat bersama sinar subuh..insyaallah

    ReplyDelete
  7. Waaaa.. hebat.. ini koleksi gambar peribadi ker.. best nyer.. untung sgt..
    Aminn.. moga Allah selalu melimpah ruah kan rezeki kita :D

    ReplyDelete

cliks..cliks