cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, January 21, 2011

Quick shopping at Plaza Masalam

Tak rancang pun nak shopping malam ni..Sebenarnya Hubby nak beli VCD di Plaza Masalam. So, apa lagi.. amik kesempatan lah menyoping.

Cantik decoration Chinese New Year di Level B1. Merah je.. Menarik

Lampu - lampu pun cantik - cantik..
Kitarang shopping sikit kat Reject Shop. Alahhh..beli t.shirt anak - anak je..Lagipun dah lama tak ke sini.

Hubby sibuk mencari jeans untuk Abang Ayib.

Si kecik ni requested jacket. Tapi i tak faham kenapa he chose that color. Layan je lah..

Lepas tu, terus ke Sahara Tent dan decided nak tapau je. Abang 'Imran nak makan Mandi Chicken. Hubby nak Beryani Chicken. I lak teringin Beryani Lamb. Layan je lah ye photos di Sahara Tents ni..

Diarang ni buka adik beradik. Tapi kalau keluar sama - sama, ramai yang kata Abang Ayib macam anak i.. I tak kesah lah..

Decoration

Tiba rumah je terus makan..My parents sedang makan. I just makan sikit je.. Dah malam sangat.
Mandi Chicken
Beryani Chicken
Barbican drinks
Dalam pada tu sempat lak Abang Luqman beli Japanese food. Tokayaki..betul ke tu.. Ye lah kot..
Ok...semua dah makan, now kita layan VCD. I take some times to update blog.. Esok nak makan ke Sari Ratu lak.. Makan terussss.....

18 comments:

  1. mcm sedap je tokayaki tu..abg lukman nak sikittt..ngeee~

    ReplyDelete
  2. dah tengahari ni kak yan..

    LAPAR tengok sumer tu !


    huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yan

    masa untuk makan....

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. Yan
    esok nak gi sri ratu ???
    haiya...manyak sedap ooo..
    kalau makan ingat akak ye...hihi
    restoran ni favourite akak sekeluarga

    ReplyDelete
  5. rupaparas nasi mandi tu lebih kurang nasi beryani ye kak yan...

    ReplyDelete
  6. Salam Nani,

    AKak muak sikti lah.. Lemak kan,..

    ReplyDelete
  7. Salam Azrina,

    eh..jangan malu - malu..Jemput makannn

    ReplyDelete
  8. Salam Bro Rozali,

    eerrkkk... ALHAMDULLILAH

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Kasihredha,

    favorite restaurant kami sekeluarga.esp. lemak keting tu,,

    ReplyDelete
  10. wah meriahnya..shopping ...agak2 terlebih bajet, kirim kat sini apa2 skit..

    ReplyDelete
  11. Tu yang malas datang sini...mesti ada yang sedap2 ...hehehehe...apapun memang memberangsangkan nafsu makan saye....hehehehe...( tak pandai nak carik tempat makan, semuanya bergantung org rekemen )

    ReplyDelete
  12. Salam Suzi,

    Mandi chicken tu nasi dia masak cara lain sikit. Akak tak ingat macamana.Last time manager tu ada explained.

    ReplyDelete
  13. Salam Kak Sal,

    alahhh belanja sikit2 je..

    ReplyDelete
  14. Salam Fadzli,

    alahhh kat blog ni pun banyak u leh refer.. Dah pasti sedap2..

    ReplyDelete
  15. memang la buleh refer....tapi buleh kempunan gak, sebab yg tu semua kat kl la bali la....kat penang tak de ke..!!!!!hehehehe..teremo pulak...

    ReplyDelete
  16. Laaa..kalau kat Penang akak kena refer Fadzli lah.. dah lama tak ke sana.

    ReplyDelete

cliks..cliks