cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, July 15, 2011

Haiii!!!! Apa khabar semua...

Assalamualaikum semuaaaa.....

apa khabar? sorry lah ye.. I lama menghilang.. Entah lah.... rindu memang rindu sangat nak jumpa semua.. Eh.. ada ke yang windu kat i.. Tak kesah lah ye apa yang jadi pada i. Yang penting i m back now.. But i kena slow and steady lah ye..

Cuba untuk menjauh kan diri buat sementara, tapi adanya teman - teman bloggers ni menjadikan i back ke sini. Last Monday, masa nak amik my new bibik at LCCT i boleh terjumpa Cyana. Subhanallah..bayangkan kalau ikut - ikut kan kitarang boleh berjumpa di area Shah Alam ni since in law Cyana's house same area dgn i. tapi boleh kan jumpa di surau sempit di Petronas
pam di LCCT.. kelakar kan.
Then pagi tadi dapat miss call dari Nurkass yang bertanyakan mana i menghilang.. Kami bersembang panjang.. Ada gak member2 as silent readers tanya, why senyap.. IbuIntan pun tanya. Then baru je bukak blog, tengok comment Cik Sue, tanya mana i. Cik Sue, akak masih kat Mesia tau.. Belum lagi ke Kashmir.. INSYALLAH akan ke sana May 2012.. Ok tak???Ada sesapa nak ikuttt????

SO....... NOW I M BACK... so get ready ye dengan celoteh i.. See yaaaaa......

29 comments:

  1. lama menghilang..pegi mana..rindu la nk baca entri yan..

    ReplyDelete
  2. RINDU SERINDU RINDU NYA...
    mana pergi???
    nak ikuttttt...sambil angkat tangan :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum my dear sis:)

    ermmmmmm...dah dapat bibik baru yaaa..:)pastinya lepas2 ni akak adalah ruang masa utk terus bercerita di sini yaaa..:)

    ReplyDelete
  4. baru nampak yan dengan wajah ceria..

    agak lama juga menyepi...

    harap kini semuanya dipermudahkan urusan..
    dan ada ruang untuk bersama kita..
    untuk berkongsi cerita suka duka dlm blog lagi...

    ReplyDelete
  5. dah muncul kembali..tertanya2 jugak mane peginye...

    semoga sihat ye yan dan happy selalu...

    ReplyDelete
  6. sweet sal,

    ada masalah dalaman sikit lah kak. but now i m ok.

    ReplyDelete
  7. Saya pun rindu dengan Kakkasihredha..

    akak nak ikut ye..heebolehhhh

    ReplyDelete
  8. Insyallah Tini..

    akak happy sangat sebab dia dah sampai.. Pandai buat keje lak tu.. ALHAMDULILAH..

    ReplyDelete
  9. INSYALLAH kak sal.. mudah2an ya..

    ReplyDelete
  10. ALHAMDULLILAH Ain..

    tapi masalah dalaman ni sendiri gak yang tanggung kan.. Mudah2an ALLAH beri kekuatan..

    ReplyDelete
  11. betul tu akak, senyap sepi tanpa berita ja

    ReplyDelete
  12. INSYALLAH lepas ni ok lah mamasyaza.

    ReplyDelete
  13. Kak Yan... what a small world..last2 jumpa kt surau sempit tu.. hehe. tk sangka jumpa akak pun pakai tudung purple baju putih.. ur fav i guess. hehe.

    sy copy gmbo yer sis.

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum kak..selamat kembali...byk kali dtg tgk sepi je rmh...rindu ni..x sbr nk tgk gmbr mknn best2...:-)

    ReplyDelete
  15. baru jek nak tanye...mana akak? akak ok tak? sakit mcm mana kak? bibik baru ok? u take care:)

    ReplyDelete
  16. "bagus lah kak yan dah balik..hehehe..dok tgk entri lama jer....nanti leh ler bc entri2 baru lps ni.."

    ReplyDelete
  17. Akhirnya kembali juga Kak Yan. Dok ternanti-nanti Dan tertanya-tanya, ke manakah gerangan nya Kak Yan?

    Hope everything is ok for you!!!

    ReplyDelete
  18. pas ni meriah la blog ni dengan celoteh kak yan...i'm waiting!!!

    ReplyDelete
  19. hermm kerana yan sunyi ieda hampir lupe nak singgah .. tapi selalu nya bila x update tuu ada je kerja yg menghalang @ sakit kan :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Yan..

    Apa Khabar? Lama X Jalan2 Kat Sini Rindu rasanya....

    ReplyDelete
  21. Hahahaha...Welcome back sis!!! Cepat2 hupdek ceritera sepanjang pertapaan akak hehehe!!!

    ReplyDelete
  22. dah dapat bibik baru senang ar sikit ek..:) hurrmm.. lame gak akak tak de bibik ek...hope yang ni ok macam yang lepas aritu kan.. :)

    ReplyDelete
  23. tu laa..sy pon dok tgk kt side bar blog saya, blog akk dh lama x muncul, slalu akk rajin gak update, pastu mula la sy sendiri soal sendiri jwb:

    -mungkin akk busy sbb maid x der lagi
    -mungkin akk sakit (minta simpangla
    kan)
    - may be akk g melancong

    ;;;hehe..x tahulah yg mana satu jawapan yg betul

    ReplyDelete
  24. alahai kak yan ku cayang..
    welcome back..!
    semoga lebih bersemangat dan ceria2 selalu..hehe

    ReplyDelete
  25. mana akak menghilang? saya ngan wahida tercari2 akak tahu.. hehehe

    ReplyDelete
  26. kak.

    lamanya tak nampak.....
    rindu tau........

    kak........
    bestnya dapat jumpa kawan2.....
    bila kita nak bersua

    ReplyDelete

cliks..cliks