cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, May 16, 2010

Faux cake...

Entah kenapa, once i entered this pharmacy (i could claim that i am a regular customer lah) tetiba nak tertanya kat owner tu, u jual ke faux cake ni..Emmm yes katanya.. Then she also mentioned that she has a class for that..I terus arranged one class with her.. Memula ingat nak buat on Wednesday..But when Kak Aji Lina jak melilau kat KL..cancelled lah..Then terus buat on Thursday...
Tak lah mahai sangat.At first i thought i nak amik the whole package. Tapi masa tak mengizinkan.. So, she suggested me to take for one whole cake and one slice cake..
Caranya sama je kalau nak buat cupcakes or any cakes..But this is it tough for me..
Something's wrong, somewhere...
Memang pun.. The mixture agak cair..atau..aku yang tak tau skill..heee
Mengigil - gigil tangan yang memang dah tak kuat ni...
At last i was successful.. ALHAMDULLILAH
Thanks to Puan Shidah yang telah mengajar saya tentang faux cake ini.
Puan Shidah yang malu - malu untuk berphoto..
Ni lah hasil - hasil nya...Anybody who is interested to take this class, just go here.

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks