cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, March 9, 2010

Cupcake for the first trial...

Semenjak dua menjak ni kami (aku, adik, dan cousin) tengah menggila dgn cupcakes.Bukannya suka makann, tapi suka mengasah bakat yg terpendam..Tambah-tambah lagi ada yg suka mengoder bila ada majlis2 yg berkaitan..Bila ada tempahan yg mendadak, apa lagi habis semua dikenakan kerahan tenaga, termasuk anak2 aku yg kecik tu..Apa lagi..memang itu yg ditunggu2...IRFAN pun boleh menunjukkan bakat terpendam..Yang seronoknya, my hubby juga tak mau ketinggalan..
Not only talking about the cupcake itself, but aku kena admit lah, the mastermind of course my sister yang memang dikenali MISS CHEF in the family..Without her, of course all the craziness about cupcakes ni tak menjadi..
Cupcakes yg di atas ini merupakan percubaan pertama kali yg benar2 menjadi..Ini merupakan tempahan my neighbor for her son's birthday party.Kena siap kan almost 100 cupcakes..Bagai nak terjojol mata semuanya..lebih2 lagi itu merupakam tempahan pertama dalam quantity sebanyak itu..TAPI ALHAMDULLILAH..nampaknya tidak menghampakan hasilnya..Untuk tempahan ini, zura telah membuat 2 flavors for the cake, satu tu, chocolate flavor and the other one is vanilla flavor..NOT BAD...
Apa lagi berlambak2 lah photos being captured by me..So enjoy lah tengok aksi2 menarik kami dan juga cake2 comel dr kami...Nanti aku post kan how to make the cupcakes..So ilmu yg ada dapat dikongsikan bersama - sama..Mudah2an pahala kita berpanjangan..

No comments:

Post a Comment

cliks..cliks