cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, February 6, 2016

Wedding kat Bandar Seri Ehsan, Banting.


Dah lama tuan rumah menjemput i..seingat i sebelum i ke kashmir lg..siap2 i masuk dlm shedule..i ni jenis sangat pelupa...

dah plan memang nak pegi lah..berbesar hati orang menjemputkan..tak sampai hati menghampakan..

maka....

Dapatlah ini...



Antara food yg dihidangkan..



Sedap yang ni.


I sampai agak lewat dari yang dijanjikan..maklum tempat yang kurang mahir..berjumpa dengan Kakcik and Mem Lina..depa dah lama sampai dah.


Difotoin lagi nih..


Teman sekamar waktu di Kashmir.


Ini yang diambik oleh Bujang omel i.


Tak sempat nak bergambar bersama yang lain..jadi mintak izin Kakcik ye..colek foto nya di FB.. depa dah bergaya depan pelamin sebelum perantin. 


Sempat gak bertemu dan bergambar dengan Hanie, Bujal, and  Atuk Baik.. kenangan mengusik jiwa lah..teringat pertemuan kami  empat tahun dulu..


Ole2 yang diberi.  Terpaksa gambar jumble up..sebab i tak pandai menyusun bila update thru phone ni.


ALHAMDULLILAH ..dah ada pilot..i jadi co pilot je lah.


Dan ditemani assistant omel i.


Sebelum balik sempat bergambar dengan mak pak perantin dan atuk baik.


Muda2 dah dapat menantu..


Anak bujang ati yang dah besar. syahmi.


Sempat merasa tart air tangan ati..sesiapa  yang teringin, boleh lah order yeee..

Alhamdullilah semoga pengantin sentiasa diberkahi..tak dapat lak nak share gambar perantin sebab ada dlm camera..apa2 pun thanks to Ati atas jemputan and thanks to Kakcik (tanpa izin dia ) sebab dapat foto yang  dishare  di sini..

10 comments:

  1. saya tercari2 di manakah pengatin?apa2 pun tahniah pengantin dan keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar pengantin dalam camera..tak sempat nak transfer. ini buat update terus dari phone.

      Delete
  2. Hehehe.. you know me...

    I tak kisah, selagi gambar itu tidak disalahgunakan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee...hee...credit dah bagi maka diampun kan ye kakcik...heee

      Delete
  3. Alhamdulillah..dapat lagi berjumpa..tentu banyak perkara yang disembangkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat sangat nak sembang beriya2 yan... semua ada hal dan nak cepat. tapi sempatlah nak gambar2 tu.

      Delete
  4. tahnaih pengantian dan keluarga. jauh tu ke banting nun

    ReplyDelete

cliks..cliks