cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, February 4, 2016

Belated birthday celebration Mem Sabar


Alhamdulilah.. simple celebration kami buat for Mem Sabariah.. Alaaaa.. bukan tiup - tipp lilin lah.. seedar ucap slammat dan makan bersama - sama staffs kami at our shop. pun bukan semua outlets buat celebration. usually we have our meeting then makan - makan. 


so hari ni, on Feb 2, 2016 kami  celebrated birthday mem sabariah. in fact not on the birthday date pun. belated birthday celebration. tak kesah. janji ada makan - makan. heeeeeee.. then yang kena buat tu, of coz Chef CiJu.. 


We ordered one whole cake. Ombre Cake. 


Happy lah dia ieee.


dipotong lah.. 


not bad the cake by Chef CiJu. 


Acara biasa. suap - suapan antara kami. 


me lak yang snap birthday girl. 


besides that, ada Sardine Spaghetti. 


Ni kuahnya. 


Happy je birthday girl. 


with our staffs. 




here we are. 3 of us. almost 16 years  we are being partners. ALHAMDULILAH.. susah senang bersama.. semoga business kami semakin berkembang terus. 


My portion and the cake. 

ALHAMDULILAH.. segalanya selesai.. kenyang dan happy semua. 


12 comments:

  1. Sedapnya kek walau majlisnya simple...

    Moga dpermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  2. Walaupun ringkas, keikhlasan dan sefahaman itu yang penting... :)

    ReplyDelete
  3. Cantik kek tu, nampak mewah. Betul celebration simple mengeratkan silaturahim. Happy birthday!

    ReplyDelete
  4. suka dgn hiasan kek camtu..simple tapi nampak mewah...makan2 camni memang happening...happy besday sabariah :)

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday buat business partner Kak Yan. Semoga sihat selalu dan business semakin maju ^_^

    Wah, so temptinglah cake by ChefCiJu ni. Dah lama tak ke sini, lama jugalah tak tengok hasil tangan ChefCiJu!

    ReplyDelete
  6. wahh..ombre cake tu..3 tingkat..tempting nya...selalu jg buat spaghetti sardin..cepat dimasak, sedap dimakan..

    ReplyDelete
  7. wow...16 tahun akak ber partner ngan mem sabar...bukan senang nak carik kawan partner yg sekepala kan kak...
    anyway, hepi belated birthday to her...semoga ikatan persahabatan kekal hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  8. tinggi kek birthday ..setinggi cita2 3 sekawan
    semoga bisnes terus suksess

    ReplyDelete
  9. ombre cake tu kek apa eaa? :D hehe tak tahu sgt jenis2 kek ni.

    ReplyDelete
  10. yummy ... menarik jer kek tu, especially sebab ada hershey's kisses :)

    ReplyDelete

cliks..cliks