cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, February 21, 2016

Farewell buat Fiqa dan Sofea


Last Monday, me, Mem Sue, and Mem Sabar ke Kedai Canggih Wangsa Walk. kena pegi sana sebab our staffs nak berhenti sudah. nak sambung belajar.  Appreciation to them kami ajak lunch together. kira ala - ala farewell gitu ahh..




these two girls will further their studies kat UITM. 


kami hanya ke Secret Recipe. 


thanks Fiqa. sorry sebab selalu kena leter dengan Aunty Yan yeeeee.. wheeeee


and to Sofea gak. even kena marah, sengih je lah.. dalam hati tak tau kannn. hee



we all makan simple je.. i lagi pun dah makan dengan Hubby sebelum ke KL ni.. so perut masih kenyang. 


so i makan ni. Shinjuku Cake with maple syrup. sedappppp.. i suka.. depa pun. 


ordered this too.. Spring Rolls.. kok makin kecik je. 


Mem Sue punya. Singapore Asam Laksa ye.. 


Cake for Fiqa


and i ordered Cornis untuk makan bersama - sama. 


and this is my drink. Lemongrass Drink..

ALHAMDULILAH settled semua dah.. now we have our new staffs.. semoga depa dapat bekerja dengan lebih baik.. INSYALLAHH.. 

18 comments:

  1. inshaAllah, semoga pekerja kak yan semuanya baik2 belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. INSYALLAHH.. alhamdulilah.. depa ni bagus2 semuanya..

      Delete
  2. Semoga yang pergi dan yang datang sama-sama mendapat sinar kehidupan yang terang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMEEN YA RABB.. mmg susah sikit nak dapat yg permanent lah kak.

      Delete
  3. chicken cornish memang awesome tak kira yang original ataupun yang spicy tuh... sedapppp

    ReplyDelete
  4. best dapat majikan seperti kak yan ... bagus .. smg murah rezeki kak yan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Alin.

      eh wak, cam ne nak pegi blog awak ni. akak x leh masuk dari hari tu lah.

      Delete
  5. Tergoda saya tengok Shinjuku Cake dan Asam Laksa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap Farrah.. akak mmg suka sgt.. walau risau dgn kemanisan dessert.

      Delete
  6. Oh, yang kat Wangsa Walk tu pun Kak Yan punya jugalah ya!

    Walaupun masa bekerja selalu kena tegur, kena marah, bila dah nak berpisah ni sedihlah juga. Lebih-lebih lagi dapat majikan macam akak-akak semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes dear.. itu yang terbaru lah.. yang ke empat.

      macam tu lah.. kan depa ni macam anak2.

      Delete

cliks..cliks