cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, February 3, 2016

Favehotel Cihampelas, Bandung.


when i was in Bandung last week, i stayed at Favehotel. Tak buat booking pun. just walked in. how much? tengok website dia ye.. F A V E H O T E L. i love this hotel. sangat convenient.  nak makan senang, nak shopping senang, dekat dengan shopping mall.  ada banyak favehotel di bandung tau.. But i took at the Cihampelas. 


depan hotel.


main entrance. sebelah nya tu ada kedai kain. 




i took twin beds. for me and Abang Luqman. 


clean bathroom.




simple dressing table. not so important to me. 


the main lobby.


having our breakfast here. 






the rooms. 

Highly recommended .. nice place. but for those yang nak ada window, pilih lah yang sesuai. my room tak ada.. no freezer too.. but still ok with me. sekedar tidur dan istirehat je. 


6 comments:

  1. selamat mlm yan
    banyak tak shopping yan
    hotel nya menarik lah mcm nk pergi je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nampak comment KakNoor.
      alah kak. saya tak shopping apa2 pun. survey sekolah anak2.

      Delete
  2. Kalau nak pergi shopping, bilik hotel tu yang simple-simple pun dah cukup, Kak Yan. Janji dapat merehatkan badan bila penat bershopping ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.
      yang penting boleh mandi,
      lepak kejap, dan tidur.

      Delete
  3. wah rindu bandung hehhe...saya dah 2x tido kat villa damar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Suzie. akak maybe nak ke sana lepas raya.

      Delete

cliks..cliks