cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, October 31, 2013

Mushrooms

Have you ever seen this kinda mushrooms? or have you ever eaten this kinda mushrooms? we seen this mushrooms in Cameron Highlands. and we ate this mushroom when Chef CiJu cooked for us.. 


ada kuning..



peach in color pun ada.. and so yumm..yumm..

21 comments:

  1. Saya suka mushroom warna kuning...yang mana satu paling sedap?

    ReplyDelete
  2. Variety of mushrooms tapi saya tak suka mushroom. Hee

    ReplyDelete
  3. Saya suka yang putih. Buat sup enak. Dan kadang guna straw mushroom tiap kali masak Cabonara. Anak kecik saya peminat Mushroom sup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh cuba yang macam ni pulak AA.. sedapp...

      Delete
  4. JM tak pernah lagi makan mushroom yg colourful macam tu...syg pulak nak makan sbb nampak cantik heee

    ReplyDelete
  5. Tak pernah jumpa pula warna warni ni kak. Saya suka mushroom , kalau dapat yang tumbuh liar macam kulat tahun ,kulat sisir n kulat telinga kera lagi suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so kena pegi Cameron highland lahh. kat sana banyak tau.. macam2 warna ada.

      Delete
  6. Nampak sedapnya... tambah pulak makchaq memang suka mushroom.. tapi selalu makan yang biasa2 tu ja..


    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba pekena yang ni nanti makchaq.. sure suka.

      Delete
  7. aah pernah nampak masa pg cameron ngn goh tong..... sedap n colorful

    ReplyDelete
  8. salam kak yan. tak pernah lagi jumpa mushroom berkaler2 ni. yg kuning tu nampak menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam dear. kena p Cameron lah kalau cam tu. heee

      Delete
  9. Alamak colourfullah pulak rasa sayang nak makan! Saya suka mushroom walaupun kurang sikit minat sayuran hijau. So CefCiJu masak apa kesemua mushroom ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tau.. we all beli yg kuning n pink tu je.. mmg sedap..

      Delete
  10. Assalam
    Nampak sungguh mengundang selera.

    ReplyDelete

cliks..cliks