cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, September 8, 2011

Raya Story 3 - Eid Mubarak and the photos tell the story..

Semua orang tayang gambar raya kan. I dah malas nak tayang kat FB. Sebab ramai sedara mara yang tag. So tak payah susah - susah nak mengupload di sana. Well let the photos talk, ok.... saksikanlah....

Sungkeman Ceremony
Semua get ready
Bermula acara..
Malas nak tayang orang lain maaf - maaf. I tayang sekecik mintak maaf..
Anak buah dengan Mak Buah
Ni acting saja ni..

Then photography session.
Memula My Daddi and My Mommy.
My family dengan My Mommy and My Daddi
Family PamanMie.
Family kecik, family CiTi.
Family TokNgah. Every raya this family memang beraya dengan kami di kampung since Arwah Mommy diarang meninggal on first syawal about 5 or 6 years ago coz of denggi berdarah. (I dah tak ingat dah).
with anak menantu. Sepasang lagi tak ada. CiRah. Beraya umah mak mertua buat pertama kali selepas balik dari Holland.
with cucu - cucu. pun kurang sorang dara kat situ.
family PamanMie.
Family TokNgah.. Setahun dua bertambah lah kot ahli keluarga ni.

turn my family.....bermasalahhh..
Cubaan 1
Cubaan 2
Cubaan 3
Dan akhirnya... Huuuhhh...Sikecik tu punya kesah....
Ni pun kira ok dah..Susah betul nak dapat shot yang baik..
I and adik - adik and My Mommy and My Daddi
Adik - adik ku.. Miss sorang kat situ.
3... eemmmm dara n mak dara lah..
My family with Bibik and Chef CiJu.. Ni lah seisi rumah i.
Then nak amik kesempatan nak gambar dengan laling.. Tapiiii....Si kecik lagi punya kesah..

Cubaan 1
Cubaan 2
Cubaan 3
Ingatkan dia lari.. rupa - rupanyaaa...
Cubaan 4..
Kat belakang..
Cubaan 5..
Give upp... Kami gambo je.. Biarkan dia kat situ. Nanti edit je..

So, dia pun conquer..
Sama ssepupu - sepapat. Kurang sorang.
Sama Kak Yayang. Yang Aisya.

Yang atas tu.. gambar mengediz kami.. Ok lahhh..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN..

20 comments:

  1. Wah wah wah...memang bergambar sakan nampaknya kak yan sekeluarga. fida suka gambar kak yan satu family yang tak jadi tu. ehehehe

    ReplyDelete
  2. Assalam Fida,

    happy eid mubarak.

    mmg cam tu lah selalu. tak pernah ada yg senonoh..

    ReplyDelete
  3. hahahaa..
    sweettt...
    pandai yang paling kecik tu kaco daun! kikiki

    ReplyDelete
  4. soooo sweet..
    paling suka gambar "3 ehmmm dara dan mak dara" tu :))

    kelakarnya cik adik ni...kacau daun jek mummy dan papa nak bergambar...tapi ianya akan mjadi kenangan tak ternilai nantinya.

    Like..Like..Like...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Yan

    semua happy dihari Syawal
    Alhamdulillah

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. adik-beradik pompuan kak yan mcm sama jer muka.. fotostat ek.. hehe

    ReplyDelete
  7. cam tu lah Sz.. tiap raya. tak pernah sempurna kalau nak bergambo

    ReplyDelete
  8. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Posing sakan yer....semuanya happy..suka tengok..
    Si kecik tu asyik kacau daun jer...hihihi tak bagi peluang langsung..

    ReplyDelete
  10. manaisnya foto 'mengediz' tu...

    lain drp gambar2 lain..

    moga raya2 bertambah ceria kerana berpeluang berukhuwah dengan keluarga kita yg jarang jumpa dan saudara mara yg jauh di mata yee..

    ReplyDelete
  11. Semoga keberkatan Syawal berterusan memayungi Yan dan famili. Ayu-ayu gambare. Wonge pun ayu-ayu, kok. Salam bahagia.

    ReplyDelete
  12. bestnye ada happy family.. slmat hari raya

    ReplyDelete
  13. Posing sakan ya kak! hehehehe

    Sungkeman tu maksudnya "sesi bermaaf maafan" ya? :P

    ReplyDelete
  14. kak yannnnnnnnnn...
    kami tak balik pontian tahun ni....kl tak boleh je hello2 akak...huhuhu...nnt la kl g shah alam ag kami bgtau awal2 ye...

    seronoknya tgok gambo2 raya akak....
    heheeh

    selamat hr raya ye kak yan....

    ReplyDelete
  15. HAHAHAHAHHA.....
    kelakar la keponakanku yg kecil tu...hahah..sabo je la...nyelit je dia...hahahha

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya yan..ala comei comei anak anak teruna yan hehe..memang anak lelaki susah nak ambik gambar dorang:)p

    ReplyDelete
  17. tiba2 touching bila tgk sikecik peluk ibunya!!!

    ReplyDelete
  18. Sikecik akak yan tu lebih Qayyum. Siap kena ugut kalau suruh bergambar..

    ReplyDelete

cliks..cliks