cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, November 30, 2010

Lucky Draw Ummi



1- Jadi follower ummi kat SINI dan SITU - dah pun dua - dua.
2- Letak banner kat entry anda & link ke entry nih. - dah link kat sini.
3- Dalam entry jgn lupa ayat ni: “BAGI SAYA TUALA ITU” - bagi lah ye Ummi.
4- Then send link kat komen entry ini… - sat lagi

Ummi akan umum kan 2 pemenang untuk 2 helai towel ni…

Join jangan tak join..


2 comments:

  1. Salam Ummi,

    tq.. hope betul lah apa yg akak buat tu.. TUNGGUUUU...

    ReplyDelete

cliks..cliks