cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, November 18, 2010

Dapat award..Yeahhh!!!

Seperti kata Sufeenan "Sejak berblogging ni, ini kali pertama aqaq dapat award". Sama macam akak, dik..Hee... Apa - apa pun terima kasih Sufeenan sebab awak kata belog akak tomei... Tak sia - sia mengolah bagai nak rak itu hari..


Ada tugasan ye yang patut dilangsaikan.. Ok simple je kan...

1. Berikan 1 Nick Name untuk saya.
Yan

2. Ucapan untuk pemberi award ini.
Terima kasih daun keladi buat SUFEENAN.. Dapat gak merasa award kat sini.. Really appreciate.

3. Berikan 6 fav artis/singer/group yang korang minat.
1. Anuar Zain
2. Afgan
3. Baim Wong
4. Dingdong Dantes
5. Richard Gere
6. Kumpulan Letto

Sorry lah i memang minat artis luaq. Nak wat cam ne.. Minat...

4. Tagkan award to 10 bloggers/followers
I nak bagi kat

yang baru follow i.

yang selalu buat i senyum kambing bila baca blog dia.
2. SUZI

yang banyak info jenjalan pasal i suka jenjalan..
1. LEEZ
2. QIS

yang selalu buat i conpius sal nama sama..

Hopefully betullah apa yang i buat kat sini..

I have to edit this N3. Sal baru je dpt this award dr Sufeenam, i dapat lak dari Maa. TQ ye Maa...

12 comments:

  1. Hehe..sama-sama kasih kak yan..sharing is caring..:)

    ReplyDelete
  2. Salam Sufeenan,

    i like..sharing is caring..TQ again

    ReplyDelete
  3. terima kasih k yan... :)
    nanti bila sempat langsaikan hutang ni saya inform akak! ;p
    (sila maafkan ibukkk beranak kecik tiga yang "huruhara" ini ye)

    ReplyDelete
  4. Salam Suzi,

    tak kesah..just take yr time.. Akak faham

    ReplyDelete
  5. Salam Ana,

    sure ni prob.. just suka2

    ReplyDelete
  6. Itulah... i sendiri siap dapat 2 lagi..

    ReplyDelete
  7. Salam kenal Yan.

    Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya. Kalau ada masa datanglah lagi dan tinggalkan komen.

    ReplyDelete
  8. salam kakYan, nak tanya anak kakyan pun sek dkt usj 12 juga ker?

    ReplyDelete
  9. Salam Yunus Badawi,

    saya silent reader.link lagi...hee.. suka baca kat umah awak...

    ReplyDelete
  10. Salam BSB,

    takkk... anak2 akak sekolah kat s alam ni haa...

    akak ada supply pakaian kat sekolah ni.. Then HEM KoKu tu fren akak.. Cikgu Bahrin.

    ReplyDelete

cliks..cliks