cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, November 30, 2010

FRIENDSHIP AWARD dari Kak SHARIFAH NOR

Tak perasan ada orang tag award ni kat i. Thanks pada Kak Sharifah Nor. Sorry sangat lambat amik. Internet tersedak - sedak. Geram sangat. Tapi bahagia ari ni sal dapat award dari akak.


MY OPINION
Tanya my opinion pasal blog Kak Sharifah Nor ni ye..I like, i follow, i link this blog pasal i suka blog yang cerita sal jenjalan, sal makan - makan, sal family, and sal diri sendiri. Because it looks like mine. Kurang lebih lah kan..

TAG TO WHOM
2. GINA
3. HANA
5. AYU
6. MAA

ALHAMDULLILAH tamat sudah homework.. Harap - harap insan - insan yang ditag sudi menerima award ni.. Saja sesuka kan..

8 comments:

  1. salam k yan ..
    terima kasih bagi award nie kat intan ..

    tahniah juga menang GA tu ..
    tak sangka tuah intan tag kt akak kan ..
    hehee..

    ReplyDelete
  2. salam kakyan cayang.... tima kasih sudi bg award nih kat kite.. lap lap u kak! and tahniah menang GA.. sori terlambat wish.. hihi

    ReplyDelete
  3. Salam Intan,

    tu lah macam tak percaya. lagipun CELCOM bengong ni buat susah akak. je. nak reply take time betul. Nasib baik sempai habaq mai kat Ana..Kalau tak mau melepas GA dia..

    ReplyDelete
  4. Salam Cheqna,

    akak rasa berbesar hati kalau Cheqna nak amik. Nak tag tadi yang abis senarainya.. Tak kesah lah kan...

    ReplyDelete
  5. terima kasih yan..itulah mcm yg akak cakap..blog yan..mmg sesuai di hati akak..heeee...so keep on reading..manalah tau..satu hari kita jumpa masa duk tgh travel2 tu...

    ReplyDelete
  6. salam Yan,

    Tq for the award.. nnt ayu amik award tu ya.. streamyx ayu nie pun dok sedak2 jgk nie.. heheee

    ReplyDelete

cliks..cliks