cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, November 27, 2010

Contest: Kids and Baby Photo Contest

I dapat tag dari Sufeenan yang jauh di Norwich tu untuk join the contest by Cik Safiyyah

"kids & baby photo contest"



syarat -syarat penyertaan.

1. mesti menjadi follower blog kedua Cik Safiyyah. i dah join pun..

2. mesti tag kepada 8 orang . jangan kurang. dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.
1. Ati 5. UMIEY
2. BSB 6. NANI


3. letakkan banner contest di sidebar anda. dah pun

4. mesti sertakan satu gambar. tidak kisah gambar anda zaman baby, zaman anda budak budak,gambar adik anda, gambar anak anda, gambar anak saudara anda..
Ni gambar anak i , MUHAMMAD IRFAN yang kecik masa baru satu hari lahir ke bumi ALLAH ni.

5. hantar link entry anda di dalam kotak komen entry contest ini. sat lagi bila dah siap

6. mulakan title entry dengan nama contest. As stated above

7. wajib diberitahu di dalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang. semua i dah buat. Check ye nanti.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 . Ada 3 hari lagi.


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.
Ni yang i suka ni.

12 comments:

  1. Salam Suzi,

    alah saja sesuka. Dah org bg, amik lah.,..

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Yan. Tq Tag contest kat BSB. Nak tanya sikit CikSue tak dapat ker?

    ReplyDelete
  3. Salam BSB,

    akak pun jd tak prasan lah. Internet too slow..

    ReplyDelete
  4. SAlam kak yan,
    Best of wishes..!:)

    p/s: melepaknya kulit anak kak yan..tomei gitu!hhehe

    ReplyDelete
  5. Kak Yan,

    Nak bgtau ni. I tak boleh joint mana-mana contest sebab my blog tak boleh upload pic dah exceed the limit. Hanya boleh upload kat entry shj. Small pic kat tepi2 blog dah tak boleh.

    ReplyDelete
  6. Salam Yan...

    kakcik baru perasan pasal contest ni hari ini. Gambar baby tak ada pulak dalam simpanan! :(

    ReplyDelete
  7. Salam Sufeenan,

    melepak masa baru lahir je you. Dah besar terbakar lak kulit dia..heee... Keturunan Hubby..heee..

    ReplyDelete
  8. Salam Leez,

    oo ye ke.. Alah siannya.. Tak pelah...

    ReplyDelete
  9. Salam Kakcik,

    tak pe lah.. Tak de rezeki tu namanya.. INSYALLAH nanti2 i cuba tag lagi..

    ReplyDelete

cliks..cliks