Sana sini orang open house sempena raya ni.. Gara - gara open house ni jugalah i brought some food to Kedai. Sementelah Chef KoYa buat Laksa Johor for her lab - OPEN LAB heee...i cilok sikit for the kedai..So, i pun ada OPEN KEDAI..hee..Sebenarnya bukan open apa pun..Sekadar membawa sedikit makanan untuk dikongsi dan makan bersama - sama frens and staffs. ALHAMDULLILAH Laksa Johor memang disukai semua.. So, tengahari itu kami lunch dengan Laksa Johor sambil 'makan ketupat' hee...heee..Layan je lah gambar - gambar kami ni...
Kalau dah tak makan kat rumah, semuanya letak dalam plastik.So, jimat masa daripada nak basuh - basuh..Perabah laksa, sambal belacan, asam limau, taugeh mentah, daun kesum, daun selasih, dan timun.
wow..
ReplyDeletelaksa johor
faveret ai..
sambal belacan tuh ..
Salam Linda,
ReplyDeletemmg sume suka mkn laksa johor. sampai kan kitarang ni yg jemu jelak membuatnya..Hee.. Next weekend pun nak kena masak lagi. Ada fren nak mai.. jom le..
saya jarang makan laka johor sebab saya lagi suka makan laksa penang.
ReplyDeletetak biasa kot..
Salam Leez,
ReplyDeletelaksa Johor dia lemak dan pedas..while laksa utara dia masam.. Biasalah.. mcm akak ni dah disua sentiasa dgn laksa Johor, sure lah suka.. heee
Ibu,
ReplyDeletefan suka laksa
woww...sy suka gak laksa johor tp tak penah buat..ihiksss...apalahhh orang johor ni kan... ;p
ReplyDeletekak .. intan suka sgt laksa !!! hehheee
ReplyDeleteSalam Suzi,
ReplyDeletemai lah rumah. Akak jamu Suzi. Version Laksa Johor ni berbagai.. Nnt akak loadkan N3 Laksa Johor yg biasanya kitarang buat
Salam Intan,
ReplyDeleteakak pun suka sgt. Tp kengkadang tu naik muak memasaknya..hee..sebab dah selalu sgt
Muhammad Irfan suka spaghetti dgn kuah laksa je..
ReplyDelete