cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Tuesday, October 11, 2022

Zindabad Pakistan - my GROUND PACKAGE TO PAKISTAN.



YA ALLAHHH.
punya lah terlalu rajin nak update blog. 
ada je alasan kemalasan tu. 
anyways, i nak kena rajin semula. 
kena positive semula. 
nak bagi meriah kan lagi kehidupan ni. 
JOM KITA KE PAKISTAN. 

i made a new package. 
bagi harga yang mur2 sikit. 
even i know flight ni sekarang mmg harga dia hebat sungguh. 
so i jual GROUND PACKAGE je dulu. 
flight kita beli ansur2 ye. 


i collab lagi dgn travel agency.
so i ni appointed agent bagi this travel agency. 
freelance lah gamaknya. 
tapi legal ye.


ada yg teringin nak ke Pakistan. 
tengok lah dates yg ada ni. 
November masih lagi autumn. 
December dah masuk winter. 
sampai lah almost to March. 
tapi tarikh tu before Ramadan lah ye. 


untuk fourth group yg i arranged ni i dpt 2 SINGAPOREAN. 
rezeki i. 
semoga dr sini i dpt kembangkan lagi. 
memang sikit2 je at first . 
tapi yg penting i dapat buat sendiri. 


Kena tangkap gambaq dulu. 
setelah semua urusan di check in counter selesai. 
Saying good bye to them. 
2 of SINGAPOREAN. 
2 MALAYSIAN. 


ALHAMDULILAH. 
now they are enjoying NORTHERN PART OF PAKISTAN. 
semoga membawa balik kenangan terindah dri Pakistan. 

Plan your trip to PAKISTAN
and DM me - 0192129958. 





 

21 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga terus sukses! winter di Pakistan, menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. winter kalau December masih ok lagi lah. salji tak terlalu tebal. main campak2 snow kan. best

      Delete
  2. seronoknya siapa yg kaki travel ni kan? moga terus success yer kak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua org dah mula gila travel balik. sana sini. tq dear atas doa nya. INSYALLAH.

      Delete
  3. Tumpang seronok tengok orang pi bercuti oversea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. akak pun belum mula travel. cuma arrange kan utk org je. mudah2an nnt kita boleh travel ye.

      Delete
  4. tengok orang lain dulu bercuti ada rezeki entah bila mana tau dapat merasa juga kan kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3. insyallah sampai masa sure boleh. semua atas ALLAH.

      Delete
  5. Tidak sangka buat urusan pelancongan.
    Melawat ketika musim luruh dan sejuk. Menarik pengalaman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru mula dgn serious. sblm tu suka2 je. doakan ye NA. jom lah ke Pakistan..

      Delete
  6. Bestnya ke Pakistan. Dalam wishlist juga nihh..Semoga terus sukses kak :)

    ReplyDelete
  7. wahh bestnyer dpt jalan2 travel pakistan yg sejuk itttuuuu., ;p

    ReplyDelete
  8. Woww best. Alhamdulillah happy for you Kak Yan

    ReplyDelete

cliks..cliks