cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Monday, September 19, 2022

PAKISTAN ZINDABAD - My third private group to Pakistan - 1


THROWBACK STORY 


On September 1, 2022 my third group telah berangkat ke PAKISTAN. 
rasa cuak gak dgn trip kali ni. 
al maklumlah. 
kan PAKISTAN sedang berduka lara akibat banjir besar yang melanda beberapa kawasan. 
memang tak senang perut i dibuatnya. 
at first macam nak suggest to my clients utk postpone but then my agent in Pakistan bagi tua jgn risau.
tu yang akhirnya jadi gak pegi at this time. 


ambik ambar dulu before check in. 
i lewat lah pulak. 


ramai sedara yang nak balik kampung ni. 
i je yang tak sampai2. 
sedih kan. 

departed supposedly at 12.40pm but then delayed for almost 1 hour. 


alhamdulilah selamat sampai Pakistan at 4.30pm (PAKISTAN TIME). 
tapi the hubby sakit kepala. 
dalam flight katanya panas. 
tiba ISLAMABAD pun panas. 


so our tour guide dah menunggu. 
SULTAN nama nya. 
tudiaa.
sultan. 
Asal orang KARIMABAD. 
cantik sangat lah tu kan. 
mintak2 dia belanja makan kat rumah dia. 
hehehee..

ALHAMDULILAH 
hari ni my clients dah sampai NARAN. 
macam2 yang dilihat dan dimakan.
now berehat semuanya. 
besok another long hours to go sebelum sampai ke HUNZA. 
INSYALLAH.


my clients terus ke immigration. 
i pun ke COSTA sebab nak breakfast. 
pekena croissant and hot chocolate. 


then balik kami singgah AEON mall. 
Abang Irfan nak makan nasi padang.
jommm. 
Alhamdulilah. 
satu lagi private trip i berjaya berlepas. 
semoga ALLAH izinkan lebih ramai lagi. 
pelan2 kita kayuh ye. 

sesiapa berminat nak travel ke PAKISTAN atau mana2 agent nak harga B2B boleh contact this number. 

0192129958

 

2 comments:

  1. Hi Kak Yan.. still active di Blog , bagus la Kak Yan... semoga dipermudahkan urusan Kak yan Yea~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah…dah grup ketiga. Moga terus maju jaya kak.

    ReplyDelete

cliks..cliks