cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Sunday, January 24, 2021

Kashmir is snowing again.





Kashmir snowing lagi hari sabtu lalu. 
memutih kelihatannya. 
again i was so happy bila ada yang suka hantar2 gambar tu me. 
bahagia tengok gambar2 yang diberi ni. 
tak nak lah kita delete. 
so daripada terbuang moh kita letak di sini. 
tak dapat pegi jenjalan dapat tengok je pun dah cukup dah. 


the road was so slippery. 
silap2 berjalan ni jatuh boleh jadi nangka busuk gitu. 
man in pheran. 
common view in Kashmir during winter. 
macam uniform gitu. 
makes the people warm. 


view at the Kashmir University. 
putih sekali kan. 


teringin pulak nak ke sana waktu cenggini. 
mudah2an termakbul. 


kesan tyre merata. 


at the Naseem Barg. 


see..
frozen lake. 
the houseboat stuck in the ice. 


boleh bayangkan betapa sejuk merokot duduk dalam houseboat tu kalau the heater tak cukup kuat. 


just love to see this. 
pigeons  are flying. 



so lovely. 
wish i  jadi burung. 
 cud fly high. 
fly to kashmir. 
heheehe..
meroyan kejab. 


eee..
tak sejuk keee..


ALHAMDULILAH..
tak pegi pun masih dapat menikmati suasana. 
thanks to Mr Suhail  for sharing this lovely pictures n videos. 
appreciate it so much. 
those nak tgk gambar2 boleh je ke  I N S T A G R A M   beliau. 

10 comments:

  1. Subhanallah cantik sangat. Nanti nak pergi sana nak contact Suhail lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik. akak keep looking this pictures n videos. suka sgt. boleh je contact dia. u dah ada IG dia. contact je kat situ. sure dia suka.

      Delete
  2. Replies
    1. itu lah sebab akak ni jd kemaruk sakan you.. mmg suka kashmir dr kecik2 lagi.

      Delete
  3. suka view houseboat n pigeons tu..cantiknyaa laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. i suka kalau ke satu masjid tepi dal lake ni. penuh dgn pigeon ni. merata dia.

      Delete
  4. Bestnya kalau dapat peluang pi situ kan Kak Yan..at least kak yan pernah sampai kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah one fine day SA... lepas covid lega ni boleh je ke sana.

      Delete

cliks..cliks